SPAMfighter creëert betere lokale beschikbaarheid met Akamai

In november 2006 is SPAMfighter van Akamai's diensten gebruik gaan maken van om SPAMfighter wereldwijd een betere lokale beschikbaarheid te geven. SPAMfighter is marktleider in de spam filter industrie en heeft veel gebruikers over de wereld. Het werd tijd om uit te breiden en een betere service aan de eindgebruiker te geven. De nieuwe diensten van Akamai geven de bezoekers aan SPAMfighter een betere eindbelevenis.

''Wij zijn erg blij met de resultaten sinds we zijn overgeschakeld naar Akamai,'' concludeert Daniel Hjortholt. ''We hebben gezien dat er een stijging is in het verkeer naar onze site met een dalende transfertijd van de backend naar de eindgebruiker, het voorzien van belangrijke lokale informatie en ondersteuning voor onze gebruikers over de hele wereld. Akamai heeft de ondersteuning geleverd die wij nodig hebben om onze groei als een wereldwijd bedrijf voort te zetten.

SPAMfighter gebruikt 3 van Akamai's diensten. Het primaire product wat SPAMfighter van Akamai afneemt, is hun Egde Suite dienst. Daarnaast heeft SPAMfighter er ook voor gekozen om de Content Delivery en Geo Targeting diensten te benutten.

Het aantal SPAMfighter gebruikers groeit over de hele wereld, en SPAMfighter realiseerde zich dat ze CDN's moesten veranderen, om de website presentatie te verbeteren en download vertraging moesten verminderen. Met Akamai is SPAMfighter in staat om hun eindgebruikers een betere ervaring te geven met een verbeterde presentatie van de website en snellere downloads.

''Onze voorgaande CDN ondersteunde ons tijdens de eerste jaren, maar sinds we uit gingen breiden, kwamen wij erachter dat hun niveau van serviceverlening begon te schommelen en vaak met als gevolg dat er een slechte klantenservice was in piek periodes,'' licht Hjortholt toe. ''Als we naar de verdere uitbreiding keken, werd het duidelijk dat zij niet in staat zouden zijn om het niveau van presentatie en betrouwbaarheid te leveren wat onze klanten nodig heeft.''

Alex Gibbons, direkteur EMEA bij Akamai, lichtte toe: ''SPAMfighter's behoefte naar een grotere bereikbaarheid, snelheid en kwaliteit van de service naar hun klanten toe, vraagt een vermenging van de beste distributieservices en verbindende bevorderende aanbiedingen. De band tussen Akamai en SPAMfighter is een getuigenis van een collectieve verbintenis om de best mogelijke service te geven aan een snelgroeiende en concurrerende industrie.''

Met Akamai heeft SPAMfighter direct resultaat gezien. SPAMfighter zag het aantal downloads groeien en de gebruikersdatabase groeide met meer dan een miljoen gebruikers in maar 4 maanden, in plaats van jaren.

Over Akamai:
Akamai® is een leidende wereldwijde dienstverlener voor het versnellingsvermogen en zakelijke ontwikkelingen online. Duizenden organisaties hebben betrouwbare relaties met Akamai gevormd door verbetering van hun opbrengsten en vermindering van hun kosten door het maximaliseren van de prestatie van hun zaken online. Door de beïnvloeding van Akamai EdgePlatform, hebben deze organisaties hun zakelijke voordelen verdient en hebben de basis voor stijging voor de Web solutions voor morgen. Akamai is ''De betrouwde keuze voor onlineonderneming.''
Voor meer informatie bezoek Akamai: www.akamai.com

***
SPAMfighter is Europa's marktleider in de ontwikkeling in anti-spam oplossingen. Het Deense bedrijf is opgericht door Henrik Sørensen, Martin Thorborg (oprichters van Jubii - grootste Internet Portal van Denemarken) en de ontwikkelaars Daniel Hjortholt en Martin Dyring. SPAMfighter heeft 35 mensen in dienst en heeft hoofdkantoor in Kopenhagen, Denemarken. SPAMfighter heeft geen schulden en wordt gefinancierd door de verkoop van het SPAMfighter programma. SPAMfighter filtert elke dag ongeveer 12 miljoen spam berichten uit de 15 miljoen geteste mails die door meer dan 3 miljoen gebruikers wereldwijd ontvangen worden

De kracht van SPAMfighter zit in de rapportering spammails door de meer dan 3 miljoen gebruikers met een simpele druk op de knop. Wanneer spamkenmerken door meerdere gebruiker gemeld worden, wordt de mail voortaan automatisch bij iedereen uitgefilterd. 90% van de spam wordt hierdoor uitgefilterd voordat het bij de gebruiker aankomt. Lees meer over SPAMfighter hier.

Voor meer informatie, neem contact op met Martin Thorborg, info@spamfighter.com SPAMfighter ApS, Rovsinggade 88, 2200 Kopenhagen N, Denemarken. Telefoonnummer: 0045 7022 1551 Fax: 0045 3323 0376

 

» SPAMfighter - 20-03-2007

3 eenvoudige stappen om de drivers op uw Windows-PC bij te werkenSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!E-mail vol met ongewenste e-mailberichten? Gratis Spamfilter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Volgende