SPAMfighter introduceert ondersteuning voor Outlook 2007

Outlook 2007 is toegevoegd aan de lijst van de programma's die SPAMfighter ondersteunt, dit gebeurde in een recente update van SPAMfighter. Nu kunnen gebruikers van Outlook 2007 SPAMfighter downloaden en alle voordelen van Europa's leidende spamfilter ervaren.

''Veel van onze gebruikers zitten vaak achter de computer en hebben de laatste email programma's. Wij willen ervoor zorgen dat alle gebruikers in staat zijn om SPAMfighter te gebruiken - ook met de meest recente technologie.'' Verklaart de mede-eigenaar Martin Thorborg.

SPAMfighter integreert naadloos met alle versies van Outlook - vanaf 2000 tot de meest recente versie: 2007. In alle versies plaatst SPAMfighter een taakbalk onder de Outlook taakbalk. Deze taakbalk geeft de email gebruikers vele opties met een druk op de knop.

Deze taakbalk staat de gebruikers toe om doorgeglipte spammail te rapporteren. Wanneer genoeg gebruikers de spam mail hebben gerapporteerd, dan zal mail met dezelfde kenmerken automatisch worden gefilterd bij alle andere gebruikers in de SPAMfighter gemeenschap. Door de SPAMfighter taakbalk, kunnen gebruikers de spam rapporteren met maar 1 klik op een knop.

SPAMfighter gebruikers kunnen ook de SPAMfighter taakbalk gebruiken om hun witte en zwarte lijst te beheren. Bovendien staat de taakbalk de gebruiker toe om vele spammails tegelijkertijd te wissen.

De SPAMfighter taakbalk is beschikbaar in de laatste versie van Outlook 2007. Ondanks de veranderingen in uiterlijk van Outlook 2007 (vergeleken met voorgaande versies van Outlook) is de SPAMfighter taakbalk hetzelfde gebleven, om het de gebruikers van de nieuwe Outlook versie zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Doordat SPAMfighter Outlook 2007 ondersteunt, kunnen meer gebruikers SPAMfighter gebruiken zodat zij ook beschermd zijn door Europa's leidende anti-spam ontwikkelaar.

***

SPAMfighter is Europa's marktleider in de ontwikkeling in anti-spam oplossingen. Het Deense bedrijf is opgericht door Henrik Sørensen, Martin Thorborg (oprichters van Jubii - grootste Internet Portal van Denemarken) en de ontwikkelaars Daniel Hjortholt en Martin Dyring. SPAMfighter heeft 35 mensen in dienst en heeft hoofdkantoor in Kopenhagen, Denemarken. SPAMfighter heeft geen schulden en wordt gefinancierd door de verkoop van het SPAMfighter programma. SPAMfighter filtert elke dag ongeveer 12 miljoen spam berichten uit de 15 miljoen geteste mails die door meer dan 3 miljoen gebruikers wereldwijd ontvangen worden

De kracht van SPAMfighter zit in de rapportering spammails door de meer dan 3 miljoen gebruikers met een simpele druk op de knop. Wanneer spamkenmerken door meerdere gebruiker gemeld worden, wordt de mail voortaan automatisch bij iedereen uitgefilterd. 90% van de spam wordt hierdoor uitgefilterd voordat het bij de gebruiker aankomt. Lees meer over SPAMfighter hier.

Voor meer informatie, neem contact op met Martin Thorborg, info@spamfighter.com SPAMfighter ApS, Rovsinggade 88, 2200 Kopenhagen N, Denemarken. Telefoonnummer: 0045 7022 1551 Fax: 0045 3323 0376

» SPAMfighter - 16-03-2007

3 eenvoudige stappen om de drivers op uw Windows-PC bij te werkenSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!E-mail vol met ongewenste e-mailberichten? Gratis Spamfilter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Volgende