Nieuwe versie antivirusprogramma VIRUSfighter geschikt voor Windows Vista

Amsterdam, 6 augustus 2007 - SPAMfighter introduceert een nieuwe versie van zijn antivirusprogramma VIRUSfighter, dat geschikt is voor het Windows Vista-besturingssysteem. VIRUSfighter scant bestanden op virussen en schadelijke software. Op het moment dat een nieuwe uitbraak wordt gesignaleerd, lanceert VIRUSfighter een update, waardoor gebruikers beschermd zijn tegen de nieuwste bedreigingen. VIRUSfighter werkt op de achtergrond, waardoor gebruikers profiteren van maximale bescherming zonder daarvan hinder te ondervinden.

"Gezien de toename van het aantal bedreigingen en een groeiende complexiteit van virussen, is krachtige beveiliging belangrijker dan ooit", zegt Martin Thorborg, mede-eigenaar en medeoprichter van SPAMfighter. "We zorgen ervoor dat onze oplossingen geschikt zijn voor de nieuwste technologieën en besturingssystemen. Vanaf nu zijn ook gebruikers van Windows Vista met VIRUSfighter beschermd tegen de alle bestaande en nieuwe bedreigingen."

SPAMfighter biedt via www.virusfighter.com een proefversie van de Windows Vista-versie van VIRUSfighter aan. Geïnteresseerden kunnen hiervan dertig dagen kosteloos gebruikmaken. VIRUSfighter is gebaseerd op de alom geprezen virus-engine van Norman Virus Control, welke momenteel 20 miljoen internetters wereldwijd beschermt tegen virussen.

SPAMfighter
SPAMfighter ontleent zijn kracht aan drie miljoen gebruikers over de gehele wereld, die met één druk op de knop melding maken van spammails. Als verschillende gebruikers dezelfde spamkenmerken rapporteren, filtert SPAMfighter de betreffende mail automatisch uit de berichtenstroom. Zo blokkeert de oplossing 90 procent van de spam vóór deze de inbox van gebruikers bereikt. Elke dag filtert SPAMfighter ongeveer 12 miljoen spamberichten uit 15 miljoen geteste mails. SPAMfighter is de Europese marktleider in antispamoplossingen en heeft 35 mensen in dienst. Het hoofdkantoor van de onderneming is gevestigd in Kopenhagen (Denemarken). Voor meer informatie: www.spamfighter.com.

» SPAMfighter - 06-08-2007

3 eenvoudige stappen om de drivers op uw Windows-PC bij te werkenSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!E-mail vol met ongewenste e-mailberichten? Gratis Spamfilter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Volgende