SPAMfighters miljoenste gebruiker

Het Deense bedrijf SPAMfighter heeft de miljoenste gebruiker mogen verwelkomen en is een van de grootste producenten van spamfilters in de wereld. Op 28. januari om 18:54 uur meldde de miljoenste gebruiker zich aan. De miljoenste SPAMfighter is een Amerikaan, een van de grootste afzetmarkten van het filter.

Hij doet nu mee in de strijd tegen spam samen met gebruikers van 207 andere landen en gebieden. "Een miljoen gebruikers is veel, maar er zijn nog een biljoen potentiële klanten, dus we hebben nog genoeg te doen" zegt Martin Thorborg, medeoprichter van SPAMfighter. SPAMfighter heeft met behulp van ’guerrilla marketing’, waaronder ’viral marketing’ en zoekmachine-optimalisering, gebruikers gerekruteerd met een marketing budget van bijna niets.

SPAMfighter gebruikt de kracht van 1 een miljoen gebruikers, die allen spam rapporteren met een klik op de ‘blokkeer’ knop. Als een spammail door meerdere gebruikers gerapporteerd wordt, wordt de mail voortaan automatisch uitgefilterd. Hierdoor wordt 98% van alle spam gefilterd zonder dat de individuele gebruiker er last van heeft. Zie voor meer informatie.

» SPAMfighter - 10-02-2006

3 eenvoudige stappen om de drivers op uw Windows-PC bij te werkenSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!E-mail vol met ongewenste e-mailberichten? Gratis Spamfilter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Volgende