SPAMfighter nog effectiever dankzij overeenkomst met internet-serviceprovider in India

SPAMfighter heeft een overeenkomst gesloten met Videsh Sanchar Nigam Limited (VSNL), een grote internet-serviceprovider in India. Door de samenwerking met VSNL zal het aantal SPAMfighter-gebruikers in Azië en wereldwijd verder toenemen. China (inclusief Hong Kong) en Zuid-Korea staan in de top drie van landen waar de meeste spam vandaan komt. Met meer gebruikers in Azië worden de nieuwste vormen van spam uit deze regio sneller geblokkeerd voor alle SPAMfighter-gebruikers.

SPAMfighter is een community-spamfilter. Dit betekent dat gebruikers gezamenlijk de strijd tegen spam aangaan door spam te rapporteren. Als een bepaald aantal SPAMfighter-gebruikers dit doet, filtert SPAMfighter de spamberichten direct uit voor alle gebruikers. Deze methode maakt het spamfilter effectief voor de nieuwste spamvormen.

"We zijn verheugd over de overeenkomst met VSNL. Deze samenwerking zorgt wereldwijd voor nog betere resultaten en hoogstaande bescherming voor alle SPAMfighter-gebruikers, altijd en overal", zegt Nils Plum Wirell, International Sales Manager van SPAMfighter.

"VSNL kan dankzij de samenwerking met SPAMfighter internetgebruikers in India een hoogstaande anti-spamoplossing bieden. Een community-spamfilter onderschept miljoenen ongewenste mailtjes", zegt Mukul Sood, vicepresident content en applicaties van VSNL.

Sinds 2005 is het aantal verkochte pc's in India snel gestegen. Met de toename van het computer- en e-mailgebruik in India is spam nu een serieuze bedreiging. Spam kan ook virussen en phishing-aanvallen bevatten. Dit maakt de vraag naar beveiligingssoftware in India groter dan ooit.

VSNL is een wereldwijde, vooraanstaande leverancier van communicatieoplossingen. Voor het tweede jaar op rij ontving dit bedrijf de 'Best Pan-Asian Wholesale Provider' bij de World Communication Awards. Het hoofdkantoor van VSNL staat in Mumbai in India. Daarnaast heeft de organisatie vestigingen over de hele wereld, waaronder in de Verenigde Staten, Zuid-Afrika, Hong Kong en Singapore.

Over SPAMfighter
SPAMfighter ontleent zijn kracht aan bijna vier miljoen actieve gebruikers over de gehele wereld, die met één druk op de knop melding maken van spammails. Als verschillende gebruikers dezelfde spamkenmerken rapporteren, filtert SPAMfighter de betreffende mail automatisch uit de berichtenstroom. Zo blokkeert de oplossing 90 procent van de spam vóór deze de inbox van gebruikers bereikt. Elke dag filtert SPAMfighter ongeveer twaalf miljoen spamberichten uit vijftien miljoen geteste mails. SPAMfighter is de Europese marktleider in antispamoplossingen en heeft 35 mensen in dienst. Het hoofdkantoor van de onderneming is gevestigd in Kopenhagen (Denemarken). Voor meer informatie: www.spamfighter.com.

Over VSNL
Videsh Sanchar Nigam Limited (VSNL) is een wereldwijd toonaangevende leverancier van communicatieoplossingen en levert geavanceerde spraak- en dataservices aan bedrijven, carriers en retailers. De organisatie maakt deel uit van de Tata Group. VSNL is één van de grootste leveranciers van internationale wholesale spraakservices. Daarnaast onderhoudt en beheert VSNL één van de grootste kabelnetwerken onder de zeebodem. VSNL heeft vestigingen in meer dan 35 landen wereldwijd en bedient 1.500 carriers, 450 mobiele operators, 10.000 bedrijven, 500.000 (breedband)internetabonnees en 450 WiFi-hotspots.

» SPAMfighter - 08-01-2008

3 eenvoudige stappen om de drivers op uw Windows-PC bij te werkenSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!E-mail vol met ongewenste e-mailberichten? Gratis Spamfilter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Volgende