Mijlpaal voor SPAMfighter: één miljoen Nederlandse gebruikers

Amsterdam, 14 februari 2008 - SPAMfighter registreerde op 12 februari 2008 om 19.42 uur de miljoenste Nederlandse gebruiker. Hiermee is Nederland voor SPAMfighter wereldwijd de grootste markt. Het bedrijf dankt zijn succes aan de unieke filteringmethoden. SPAMfighter combineert in zijn aanpak eigen onderzoek met de meldingen van gebruikers in de SPAMfighter-community. Hierdoor wordt de nauwkeurigheid van de filtering van spammails uit gewenste mail continu verbeterd.

"We zijn trots op het feit dat Nederland onze grootste markt is en we zien ernaar uit deze groei voort te zetten", zegt Henrik Sørensen, medeoprichter van SPAMfighter.

Als een spammail een SPAMfighter-gebruiker bereikt en door het filter glipt, kan de gebruiker het bericht met één druk op de knop als spam rapporteren. Als een bericht door genoeg SPAMfighter-gebruikers wordt gerapporteerd als spam, wordt het automatisch bij iedereen uitgefilterd. Hoe meer gebruikers er dus actief zijn, des te sterker is de bescherming van SPAMfighter. Daarnaast werken de experts van SPAMfighter er continu aan om de nieuwste vormen van spam te stoppen.

SPAMfighter blokkeert 99 procent van alle phishing-mails en beschermt gebruikers hiermee tegen identiteitsdiefstal. Het filter houdt ook 95 procent van alle spammail tegen, inclusief de mails met gevaarlijke bijlagen of links.

Een gratis 30-daagse proefversie van SPAMfighter PRO is te downloaden via: http://www.spamfighter.com/Lang_NL/Product_Info.asp

Over SPAMfighter

SPAMfighter ontleent zijn kracht aan ruim vijf miljoen actieve gebruikers over de gehele wereld, die met één druk op de knop melding maken van spammails. Als verschillende gebruikers dezelfde spamkenmerken rapporteren, filtert SPAMfighter de betreffende mail automatisch uit de berichtenstroom. Zo blokkeert de oplossing meer dan 90 procent van de spam vóór deze de inbox van gebruikers bereikt. Elke dag filtert SPAMfighter ongeveer twaalf miljoen spamberichten uit vijftien miljoen geteste mails. SPAMfighter is de Europese marktleider in antispamoplossingen en heeft 35 mensen in dienst. Het hoofdkantoor van de onderneming is gevestigd in Kopenhagen (Denemarken). Voor meer informatie: www.spamfighter.com.

» SPAMfighter - 14-02-2008

3 eenvoudige stappen om de drivers op uw Windows-PC bij te werkenSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!E-mail vol met ongewenste e-mailberichten? Gratis Spamfilter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Volgende