Nieuwe versie SPAMfighter Exchange Module beschikbaar

SPAMfighter heeft een nieuwe versie van zijn spamfilter voor Microsoft Exchange uitgebracht. SPAMfighter Exchange Module (SEM) versie 3.4.2 bevat ondersteuning voor een uniek taalfilter in Windows x64-bit, verbeterde spamfiltering en nieuwe features.

Een langverwachte toevoeging op SEM is de update van het taalfilter dat nu ook Windows x64-apparaten ondersteunt. Windows x64-gebruikers hebben nu maximale bescherming met het nieuwe ondersteunde taalfilter. Hiermee worden mails in onbekende talen tegengehouden.

"We zijn erg trots op de SPAMfighter Exchange Module, omdat deze oplossing maximale bescherming biedt tegen de nieuwste spambedreigingen. Een unieke optie waar we in het bijzonder trots op zijn, is het verrijkte taalfilter. Dit biedt gebruikers de optie om e-mail te filteren in talen die ze niet begrijpen. Deze feature is slechts een van de nieuwe opties die SEM een sterke oplossing maakt", zegt Henrik Sorensen, CEO van SPAMfighter.

Ook de standaardspamfiltering is in deze nieuwe versie geoptimaliseerd. Spammers passen hun trucjes continu aan om spamfilters te kunnen ontwijken. Het is dus van groot belang dat gebruikers de nieuwste beveiliging hiertegen in huis hebben.

Ten slotte wordt er continu aan gewerkt om SEM zo efficiënt mogelijk met Windows 2008 te laten werken. Dit bezorgt Windows 2008-gebruikers de beste technologie om spam en andere e-mailbedreigingen tegen te gaan.

Huidige SEM-gebruikers kunnen kosteloos upgraden naar deze laatste versie. De updates verschijnen automatisch. Zo zijn gebruikers zonder extra inspanning altijd optimaal beschermd.

Voor een kosteloze 30-dagenproefversie van SEM 3.4.2: www.spamfighter.com/Lang_NL/Product_SEM.asp.

Over SPAMfighter

SPAMfighter ontleent zijn kracht aan bijna vijf miljoen actieve gebruikers over de gehele wereld, die met één druk op de knop melding maken van spammails. Als verschillende gebruikers dezelfde spamkenmerken rapporteren, filtert SPAMfighter de betreffende mail automatisch uit de berichtenstroom. Zo blokkeert de oplossing 90 procent van de spam vóór deze de inbox van gebruikers bereikt. Elke dag filtert SPAMfighter ongeveer twaalf miljoen spamberichten uit vijftien miljoen geteste mails. SPAMfighter is de Europese marktleider in antispamoplossingen en heeft 35 mensen in dienst. Het hoofdkantoor van de onderneming is gevestigd in Kopenhagen (Denemarken).

Voor meer informatie: www.spamfighter.com.

 

» SPAMfighter - 02-06-2008

3 eenvoudige stappen om de drivers op uw Windows-PC bij te werkenSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!E-mail vol met ongewenste e-mailberichten? Gratis Spamfilter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Volgende