SPAMfighter bereikt mijlpaal van 300.000 gebruikers in België

Groei dankzij unieke antispammethode op basis van gebruikerservaringen
Amsterdam, 24 november 2008 - SPAMfighter passeert in België de grens van 300.000 gebruikers. In het afgelopen jaar zijn 46.000 nieuwe gebruikers geregistreerd. De kracht van SPAMfighter is dat de gebruikerscommunity de effectiviteit van de antispamoplossing bepaalt. De wereldwijde gebruikers werken de SPAMfighter-software 24 uur per dag bij door via de 'blokkeren'-button de nieuwste spam te rapporteren. Hoe groter het aantal gebruikers, hoe meer spam wordt geblokkeerd. Hierdoor heeft SPAMfighter geen moeite de nieuwste trucjes van spammers te onderscheppen en te doorzien.
"Wij zijn erg blij met de aanhoudende groei. Het aantal gebruikers vormt een essentieel onderdeel van onze strijd tegen spam. We zijn er dan ook trots op dat we in België de grens van 300.000 gebruikers hebben bereikt", zegt Henrik Sørensen, CEO en medeoprichter van SPAMfighter.
SPAMfighter biedt consumenten een gratis proefversie van zijn software en kortingen voor meerdere computers. Een gratis 30-daagse proefversie en de ongelimiteerde versie SPAMfighter PRO zijn te downloaden op: http://www.spamfighter.com/Lang_FR/Download_Download.asp
http://www.spamfighter.com/Lang_NL/download_download.asp
Over SPAMfighter
SPAMfighter ontleent zijn kracht aan ruim vijf miljoen actieve gebruikers over de gehele wereld, die met één druk op de knop melding maken van spammails. Als verschillende gebruikers dezelfde spamkenmerken rapporteren, filtert SPAMfighter de betreffende mail automatisch uit de berichtenstroom. Zo blokkeert de oplossing 95 procent van de spam vóór deze de inbox van gebruikers bereikt. Elke dag filtert SPAMfighter ongeveer vijftien miljoen spamberichten uit achttien miljoen geteste mails. SPAMfighter is de Europese marktleider in antispamoplossingen en heeft 35 mensen in dienst. Het hoofdkantoor van de onderneming is gevestigd in Kopenhagen (Denemarken). Voor meer informatie: www.spamfighter.com.

Voor testaanvragen en meer informatie:
Progress Communications
Inger Hund
Tel.: +31 (0)20 363 11 52
E-mail: inger@progresscommunications.nl
www.progresscommunications.nl

» SPAMfighter - 24-11-2008

3 eenvoudige stappen om de drivers op uw Windows-PC bij te werkenSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!E-mail vol met ongewenste e-mailberichten? Gratis Spamfilter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Volgende