SPAMfighter wint Winmag Pro Award

SPAMfighter wint Winmag Pro Award

Amsterdam, 7 januari 2009 - SPAMfighter heeft de Winmag 'Goed getest'-award 2008 in de wacht gesleept. De redactie van Winmag Pro waardeerde de SPAMfighter Exchange Module (SEM), antispamsoftware voor Microsoft Exchange Servers, met vier sterren.

Uit het juryrapport: "SPAMfighter beschikt over een overzichtelijk ingedeeld controlevenster dat toegankelijk is via de browser. Na de installatie wordt het overzicht met beschikbare Exchange-postbussen direct gevuld. Via hetzelfde scherm kun je de antispambeveiliging per account in- en uitschakelen. Voor grotere organisaties is de zoekfunctie nuttig: hiermee kun je binnen de accounts op zoek gaan naar specifieke accounts. Vooral de statistieken vallen in positieve zin op. Je kunt hierbij filteren op dag, week, maand en mailbox."

SPAMfighter is een samenwerking aangegaan met Microsoft om een uniek communityspamfilter op te zetten. Deze community kent ondertussen 5,8 miljoen gebruikers wereldwijd, die samen de nieuwste vormen van spam stoppen. Als een spammail een SPAMfighter-gebruiker bereikt, kan die gebruiker het bericht met één druk op de knop als spam rapporteren. Als veel SPAMfighter-gebruikers een bericht rapporteren als spam, wordt het automatisch bij iedereen uitgefilterd. Hiermee houdt SPAMfighter 90 procent van alle spammail voor zijn gebruikers tegen.

"We zijn bijzonder trots op het feit dat we goed uit de Winmag Pro-test zijn gekomen. De hoeveelheid spam die verspreid wordt, neemt elke dag toe. Het is belangrijk dat e-mailgebruikers goed beschermd zijn tegen spam, phishing en andere e-mailbedreigingen. SPAMfighter zit bovenop de laatste ontwikkelingen op het gebied van internetongemak, we zetten ons elke dag weer in om onze gebruikers hiertegen een inventieve oplossing aan te bieden", zegt Henrik Sørensen, CEO en medeoprichter van SPAMfighter.

Over SPAMfighter
SPAMfighter ontleent zijn kracht aan bijna zes miljoen actieve gebruikers over de gehele wereld, die met één druk op de knop melding maken van spammails. Als verschillende gebruikers dezelfde spamkenmerken rapporteren, filtert SPAMfighter de betreffende mail automatisch uit de berichtenstroom. Zo blokkeert de oplossing negentig procent van de spam vóór deze de inbox van gebruikers bereikt. Elke dag filtert SPAMfighter ongeveer twaalf miljoen spamberichten uit vijftien miljoen geteste mails. SPAMfighter is de Europese marktleider in antispamoplossingen en heeft 35 mensen in dienst. Het hoofdkantoor van de onderneming is gevestigd in Kopenhagen (Denemarken). Voor meer informatie: www.spamfighter.com.

» SPAMfighter - 06-01-2009

3 eenvoudige stappen om de drivers op uw Windows-PC bij te werkenSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!E-mail vol met ongewenste e-mailberichten? Gratis Spamfilter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Volgende