SPAMfighter biedt Mozilla Thunderbird-gebruikers bescherming tegen spam

Amsterdam, 23 maart 2009 - De antispamsoftware van SPAMfighter beschermt vanaf nu ook de open source e-mailclient Mozilla Thunderbird 2.0. Hiermee biedt het bedrijf de groeiende open source-gemeenschap een uiterst geavanceerde antispamoplossing.
Gebruikers van Mozilla Thinderbird 2.0 profiteren nu ook van:

 

  • Eenvoudige installatie en directe bescherming tegen spam en andere e-mailbedreigingen
  • Zeer hoge accuratesse; zakelijke e-mails komen vrijwel nooit in het spamfilter terecht
  • Gebruiksgemak door de gebruikersvriendelijke interface
  • Mogelijkheid om domeinen en e-mailadressen eenvoudig toe te voegen aan blacklist of whitelist
  • Gegarandeerde privacy - e-mails van gebruikers worden nooit gefilterd door een derde partij
  • Intelligente taalfiltering waardoor spam in diverse talen wordt geblokkeerd
  • Gebruikersdashboard, statistieken en live inzicht in gefilterde spam
  • Ook te gebruiken met Microsoft Windows XP, Windows Vista en Windows 2000
  • Gratis 30-daagse proefversie

 

SPAMfighter software bestaat uit een krachtige core-engine met signature-filters en algoritmes, versterkt door een wereldwijd netwerk van ruim zes miljoen actieve gebruikers. Open source-gebruikers kunnen nu ook actief deelnemen aan de community door met één druk op de knop melding te maken van spammails. Zo leveren ze zelf een bijdrage aan een betere bescherming tegen spam.
"We kregen enorm veel verzoeken binnen om SPAMfighter ook uit te breiden naar de Mozilla Thunderbird-e-mailclient", zegt Martin Thorborg, medeoprichter en Chief Marketing Officer van SPAMfighter. "Om aan deze verzoeken tegemoet te komen, hebben we de SPAMfighter-oplossing geschikt gemaakt voor Thunderbird-gebruikers. Ook zij profiteren nu van optimale bescherming. Dit is niet alleen een uitbreiding op ons antispamaanbod, maar zorgt ook voor groei van ons wereldwijde netwerk van actieve gebruikers. Zo kunnen we spam nog effectiever bestrijden."
SPAMfighter is in twee versies beschikbaar voor Mozilla Thunderbird 2.0-gebruikers: SPAMfighter Standard en de uitgebreide versie SPAMfighter Pro. SPAMfighter Standard is gratis voor thuisgebruik en scholen. Een 30-daagse proefversie van SPAMfighter Pro, voorzien van extra functionaliteit, is gratis te downloaden. Na de proefperiode kunnen Thunderbird-gebruikers deze versie downloaden voor 25 euro per jaar. Het is ook mogelijk om automatisch te downgraden naar de kosteloze versie SPAMfighter Standard.

De gratis proefversie is te downloaden via: http://www.spamfighter.com/Lang_NL/download_download.asp or http://www.spamfighter.com/Lang_NL/thunderbird_spam_filter.asp

####
Over SPAMfighter
SPAMfighter ontleent zijn kracht aan meer dan zes miljoen actieve gebruikers over de gehele wereld, die met één druk op de knop melding maken van spammails. Als verschillende gebruikers dezelfde spamkenmerken rapporteren, filtert SPAMfighter de betreffende mail automatisch uit de berichtenstroom. Zo blokkeert de oplossing negentig procent van de spam vóór deze de inbox van gebruikers bereikt. Elke dag filtert SPAMfighter ongeveer twaalf miljoen spamberichten uit vijftien miljoen geteste mails. SPAMfighter is de Europese marktleider in antispamoplossingen en heeft 35 mensen in dienst. Het hoofdkantoor van de onderneming is gevestigd in Kopenhagen (Denemarken). Voor meer informatie: www.spamfighter.com

Voor testaanvragen en meer informatie:

SPAMfighter - Christian Bjørklund

+45 7022 1551

cb@spamfighter.com

» SPAMfighter - 23-03-2009

3 eenvoudige stappen om de drivers op uw Windows-PC bij te werkenSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!E-mail vol met ongewenste e-mailberichten? Gratis Spamfilter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Volgende