SPAMfighter waarschuwt voor valse update Microsoft Outlook en Outlook Express

Copenhagen, 24 juni 2009 - SPAMfighter waarschuwt e-mailgebruikers voor een valse melding voor een kritieke update van Microsoft Outlook en Outlook Express. Gebruikers van deze e-mailprogramma's ontvangen een e-mail waarin hen wordt gevraagd om op een link te klikken om 'een probleem te herstellen'. Cybercriminelen, die achter deze melding schuilgaan, beweren dat de update zorgt voor betere beveiliging en optimale stabiliteit.

Wanneer gebruikers op de link in de valse melding klikken, komen ze op een malafide website terecht, waar de malwaremakers vragen om een bestand te downloaden. SPAMfighter raadt iedereen af om dit bestand te downloaden, omdat het mogelijk schade aanricht aan het computersysteem. Microsoft stelt zijn klanten altijd op de hoogte van een systeemupdate via Windows Update. Ga dus nooit op updateverzoeken in die via e-mail verstuurd zijn.

Over SPAMfighter

SPAMfighter ontleent zijn kracht aan meer dan zes miljoen actieve gebruikers over de gehele wereld, die met één druk op de knop melding maken van spammails. Als verschillende gebruikers dezelfde spamkenmerken rapporteren, filtert SPAMfighter de betreffende mail automatisch uit de berichtenstroom. Zo blokkeert de oplossing negentig procent van de spam vóór deze de inbox van gebruikers bereikt. Elke dag filtert SPAMfighter ongeveer twaalf miljoen spamberichten uit vijftien miljoen geteste mails. SPAMfighter is de Europese marktleider in antispamoplossingen en heeft 35 mensen in dienst. Het hoofdkantoor van de onderneming is gevestigd in Kopenhagen (Denemarken). Voor meer informatie: www.spamfighter.com.

 

 

» SPAMfighter - 25-06-2009

3 eenvoudige stappen om de drivers op uw Windows-PC bij te werkenSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!E-mail vol met ongewenste e-mailberichten? Gratis Spamfilter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Volgende