Nieuwe versie SPAMfighter Mail Gateway nu beschikbaar

Versie 3.1.0.4 biedt nieuwe, zelf in te stellen filters en meer talen, en is sneller

Amsterdam, 6 oktober 2009 ? SPAMfighter introduceert de nieuwste versie van zijn mailgatewayoplossing: SPAMfighter Mail Gateway 3.1.0.4. De oplossing is verrijkt met een aantal nieuwe functies, integreert naadloos met bestaande zakelijke infrastructuren en is sneller dan haar voorganger. Zo zorgt SPAMfighter Mail Gateway 3.1.0.4 ervoor dat een e-mailomgeving tot 80.000 e-mails per uur kan scannen met een minimale hardwarebelasting.

Versie 3.1.0.4 is eenvoudig te installeren en dagelijkse onderhoudstaken zijn niet nodig. Een van de nieuwe functies houdt in dat gebruikers en regels te splitsen zijn in individuele gebruikersgroepen. Zo ondersteunt de oplossing met slechts één installatie verschillende, compleet van elkaar gescheiden organisaties. Ook biedt deze versie nieuwe, zelf in te stellen filters voor IP-adressen, DNSBL (DNS-blacklist) en voor Linger. Daarnaast voegde SPAMfighter nieuwe mogelijkheden toe voor acties met betrekking tot wet- en regelgeving.

De gebruikersinterface van SPAMfighter Mail Gateway 3.1.0.4 is in te stellen in de talen Nederlands, Engels, Duits, Frans en Deens. Meer talen volgen bij de volgende update. De mailgatewayoplossing maakt gebruik van de ruim 6,5 miljoen SPAMfighter-gebruikers die met één klik op de knop spam melden. Dit biedt gebruikers directe bescherming tegen spam zonder dat ze iets hoeven te installeren of te configureren.

"Deze upgrade van SPAMfighter Mail Gateway biedt netwerken de meest geavanceerde beveiliging tegen spam en phishing. Het programma zorgt er niet alleen voor dat dit snel gebeurt, maar ook zo nauwkeurig, dat het e-mailbeveiligingsincidenten voorkomt", zegt Martin Thorborg, oprichter en CMO van SPAMfighter.


Over SPAMfighter

SPAMfighter ontleent zijn kracht aan ruim 6,5 miljoen actieve gebruikers over de gehele wereld, die met één druk op de knop melding maken van spammails. Als verschillende gebruikers dezelfde spamkenmerken rapporteren, filtert SPAMfighter de betreffende mail automatisch uit de berichtenstroom. Zo blokkeert de oplossing negentig procent van de spam vóór deze de inbox van gebruikers bereikt. SPAMfighter is de Europese marktleider in antispamoplossingen en heeft 35 mensen in dienst. Het hoofdkantoor van de onderneming is gevestigd in Kopenhagen (Denemarken). Voor meer informatie: www.SPAMfighter.com.

» SPAMfighter - 06-10-2009

3 eenvoudige stappen om de drivers op uw Windows-PC bij te werkenSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!E-mail vol met ongewenste e-mailberichten? Gratis Spamfilter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Volgende