iPad oogappeltje van spammers

Copenhagen, 29 januari 2010 - De langverwachte Apple iPad is uit. En het zijn niet alleen de consumenten die enthousiast zijn over deze nieuwste Apple-gadget. Uit onderzoek van SPAMfighter blijkt dat in het ultrakorte bestaan van de iPad de Apple-spam met dertig procent is toegenomen.

Spammers maken op hun manier misbruik van de populariteit van de Apple iPad. Apple-fans kunnen maar beter op hun hoede zijn wanneer het gaat om de inhoud van hun inbox. iPad- en Apple-gerelateerde e-mails zouden zomaar eens content kunnen bevatten, die leidt tot verlies van persoonlijke informatie aan kwaadaardige spammers, of schade aan pc of Mac.

SPAMfighter verwacht dat het niet blijft bij de Apple-spamtoename van dertig procent. De komende weken zal dit type spam volgens de spambestrijder exponentieel toenemen. Internetcriminelen spelen in op de blinde passie die veel consumenten hebben voor Apple-producten. De introductie van de gehypte iPad is voor spammers het ultieme moment om hier misbruik van te maken. Daarom moeten consumenten niet klikken op links in e-mails waarvan ze de afzender niet kennen, hoe aantrekkelijk het aanbod ook klinkt. Daarnaast is het belangrijk om het antispamfilter zo up-to-date mogelijk te houden. De communitygebaseerde methode van SPAMfighter werkt als een extra beveiligingslaag waardoor schadelijke e-mails de grootste moeite hebben om een inbox te bereiken.

 

» SPAMfighter - 29-01-2010

3 eenvoudige stappen om de drivers op uw Windows-PC bij te werkenSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!E-mail vol met ongewenste e-mailberichten? Gratis Spamfilter!

Gebruiksvriendelijk Anti Spam filter voor Exchange
Go back to previous page
Volgende