SPAMfighter en NovaStor kondigen samenwerking aan

NovaStor maakt van SPAMfighter's meertalige Windows registerapplicatie een Private Label product

BOCA RATON, Florida (13 juli 2010) - SPAMfighter, Europa's leidende beschermende softwareontwikkelaar voor computers en beveiligingsproducten voor servers, heeft vandaag aangekondigd dat NovaStor, een leidende internationale ontwikkelaar van databescherming en back-up software, zijn Windows registerapplicatie, SLOW-PCfighter voor de ontwikkeling van NovaTuneUp, onder Private Label heeft gebracht. Verkrijgbaar in 23 talen, kan SLOW-PCfighter onder Private Label worden gebruikt door bedrijven die kostenbesparend hun klanten pc software oplossingen met meerwaarde willen leveren en weinig ontwikkelingstijd nodig hebben.

"SPAMfighter biedt de meest aanvullende oplossingen die helpen onze product portfolio uitbreiden naar onze doelgroep", zegt Mike Andrews, Managing Director van NovaStor. "Door SPAMfighter White Label te maken om NovaTuneUP te creëren, zijn wij in staat onze klanten een bijzonder sterke Windows registercleaner aan te bieden die problemen met hun computer prestaties zal helpen oplossen".

Gebaseerd op SPAMfighter's populaire SLOW-PCfighter oplossing, optimaliseert NovaTuneUP het opstarten van Windows door te zoeken naar alle ongebruikte registervermeldingen van mislukte software, driver installaties en mislukte deïnstallaties en deze te verwijderen.

"Wij zijn verheugd over de samenwerking met NovaStor om te kunnen helpen hun groeiende doelgroep van de vele voordelen van onze populaire Windows registercleaner te voorzien", zei Lori Fraijo-Raygoza, Managing Director van SPAMfighter in Noord Amerika. "Met een zeer korte ontwikkelperiode en weinig kosten, is SLOW-PCfighter de perfecte oplossing voor bedrijven die hun klanten van aanvullende, waardevolle producten willen voorzien.

Over NovaStor
NovaStor (http://www.novastor.com) is een toonaangevend internationale aanbieder van software oplossingen voor databescherming en beschikbaarheid, onder andere bevindt zijn NovaBACKUP zich in de top van databeschermingsoplossingen in het bedrijfsleven. NovaStor levert software, SaaS oplossingen en diensten voor lokale en online back-ups, herstel en behoud van onmisbare bedrijfsdata. Cliënten zijn onder meer thuisgebruikers, mobiele en SMB gebruikers, serviceproviders en internationale ondernemingen. NovaStor's kostenefficiënte oplossingen zijn niet afhankelijk van een platform of hardware en verzekeren optimaal technologisch en economisch gebruik van de bestaande en toekomstige IT-omgeving van de klant. Het hoofdkantoor van NovaStor is gevestigd in Zwitserland (Zug), houdt kantoren in Duitsland (Hamburg) en de VS (Agoura Holls) en wordt in talloze andere landen door samenwerkingsverbanden vertegenwoordigd.

Over SPAMfighter
SPAMfighter, gevestigd in Denemarken, is Europa's leidende ontwikkelaar van beschermende software en voorziet 7.158.018 gebruikers afkomstig uit 227 landen/gebieden wereldwijd van hypermoderne computer- en serverbeveiligingsproducten. Naast het bekroonde spamfilter, biedt SPAMfighter pc optimalisatie, anti-spyware en anti-virus beschermende oplossingen. SPAMfighter biedt ook een scala aan meertalige White Label mogelijkheden. SPAMfighter is opgericht door en in bezit van Henrik Sørensen, Martin Thorborg (oprichters van Jubii - het grootste Internet Portal van Denemarken, nu onderdeel van het Lycos Europe Netwerk), Daniel Hjortholt and Martin Dyring.

 

» SPAMfighter - 13-07-2010

3 eenvoudige stappen om de drivers op uw Windows-PC bij te werkenSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!E-mail vol met ongewenste e-mailberichten? Gratis Spamfilter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Volgende