Start het nieuwe jaar goed met een digitale schoonmaak door FULL-DISKfighter

SPAMfighter introduceert nieuw product dat harde schijf opschoont en optimaliseert

Amsterdam, 13 januari 2011 -- SPAMfighter introduceert met FULL-DISKfighter nieuwe software voor het opschonen van pc's. De software helpt bij het snel en eenvoudig verwijderen van ongewenste bestanden die een computer traag maken en de harde schijf vervuilen. Zo verbeteren de prestaties en stabiliteit van de pc.

Elke keer dat iemand een pc gebruikt, kunnen ongemerkt tijdelijke en ongewenste bestanden opgeslagen worden. Na verloop van tijd nemen deze bestanden een flink gedeelte van de harde schijf in beslag, wat de pc vertraagt. Dit proces zet zich door totdat deze bestanden worden verwijderd.

FULL-DISKfighter bestaat uit vier tools die het volgende doen om de harde schijf te optimaliseren en op te ruimen.

  • Eenvoudig opsporen van te verwijderen bestanden om zo schijfruimte voor andere doeleinden terug te winnen.
  • Opschonen van onder andere de omvangrijke Windows Update-geschiedenis, tijdelijke internetbestanden, service packs, logbestanden, crash-logs, memory dumps en foutmeldingen.
  • Herindelen en defragmenteren van de harde schijf. Dit werkt efficiënter dan met de ingebouwde Windows-tools.
  • Opsporen van grote en dubbel opgeslagen bestanden die veel ruimte innemen.

Martin Thorborg, medeoprichter van SPAMfighter, zegt: "We zijn erg verheugd dat we FULL-DISKfighter kunnen toevoegen aan ons portfolio van producten voor beveiliging en prestatieoptimalisatie. SPAMfighter heeft dit nieuwe product zo ontworpen, dat het effectief en gebruiksvriendelijk werkt en geschikt is voor alle Windows-besturingssystemen. De geïntegreerde gebruiksaanwijzingoptie in FULL-DISKfighter begeleidt gebruikers stap voor stap om zo het resultaat van snelheid en prestaties te maximaliseren."

Over SPAMfighter
SPAMfighter ontleent zijn kracht aan ruim zeven miljoen actieve gebruikers over de gehele wereld, die met één druk op de knop melding maken van spammails. Als verschillende gebruikers dezelfde spamkenmerken rapporteren, filtert SPAMfighter de betreffende mail automatisch uit de berichtenstroom. Zo blokkeert de oplossing negentig procent van de spam vóór deze de inbox van gebruikers bereikt. SPAMfighter is de Europese marktleider in antispamoplossingen en heeft 35 mensen in dienst. Het hoofdkantoor van de onderneming is gevestigd in Kopenhagen (Denemarken).

Voor meer informatie over de producten van SPAMfighter: http://www.spamfighter.com/Lang_NL/Other_Products.asp of volg ons via Twitter.com/SPAMfighter en Facebook.com/SPAMfighter.


» SPAMfighter - 12-01-2011

3 eenvoudige stappen om de drivers op uw Windows-PC bij te werkenSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!E-mail vol met ongewenste e-mailberichten? Gratis Spamfilter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Volgende