SPAMfighter Exchange Module heeft een Gold Award gekregen van de vooraanstaande Microsoft Exchange Server community Msexchange.org

SPAMfighter Exchange Module (SEM) is een gebruiksvriendelijke spam- en virusfilter voor Microsoft Exchange Server en wordt momenteel wereldwijd door ongeveer 36.000 bedrijven gebruikt. SEM biedt een verbeterde bescherming tegen alle uit e-mail voorkomende bedreigingen en phishing pogingen door middel van geavanceerde content filters, beleidsmaatregelen en een zeer effectieve en populaire community-benadering om spam te filteren.

In een uitgebreide review met betrekking tot de installatie, het gebruik en de SEM functies door MsExchange.org (www.msexchange.org), de vooraanstaande Microsoft Exchange Server website, vermeldt de recensent Brien M. Posey, MCSE, dat er maar weinig taken in een Exchange Server-omgeving belangrijker zijn dan het bestrijden van spam. In de uitgebreide review wordt SEM een Gold Award toegekend met een indrukwekkende score van 4,8 / 5,0 punten.

Over het beheer van SEM zegt de recensent het volgende: "Er is ook een gebruikersgroep functie die het beleid management binnen grotere organisaties gemakkelijker maakt" en "Wat ik vooral goed vond was dat SPAMfighter het mogelijk maakt dat gebruikers uit de 'Active Directory' automatisch in een gebruikersgroep geïmporteerd kunnen worden."

Een van de gevaren van het installeren van een spam-filter binnen een bedrijf is het gevaar van fout-positieven. De recensent voegt hier aan toe dat "De nieuwste versie de mogelijkheid biedt om bijlagen te 'whitelisten', wat uiterst handig moet blijken voor iedereen die behoefte heeft om uitvoerbare bestanden te ontvangen per e-mail."

De recensent sluit af met het overhandigen van de Gold Award en merkt op: "Ik vond de software zeer eenvoudig te installeren en te configureren en alle nieuwe functies zijn een stap in de goede richting om organisaties te helpen met het effectief bestrijden van spam en tegelijkertijd het voorkomen van fout-positieven".

Henrik Sorensen, CEO van SPAMfighter vertelt: "We zijn blij om erkend te worden en gewaardeerd worden voor de inspanningen die we in dit product hebben gestoken. SEM heeft zijn nut bewezen en we zijn klaar voor de uitdagingen op de spannende MKB-markt."

De volledige recensie is hier te lezen (Engels): http://www.msexchange.org/articles_tutorials/product-reviews/product-review-spamfighter-exchange-module.html

SEM is beschikbaar in 6 talen en er is een proefversie van 30 dagen die hier gedownload kan worden SPAMfighter Exchange Module

Meer informatie over SEM:

SPAMfighter Exchange Module is een community based anti-spam- en virusfilter voor Exchange Server en Microsoft
Exchange-server en bevat o.a. de volgende functies:

  • Community / IP-adres / DNSBL filtrering
  • Geavanceerd Spam Beleid Acties voor individuen / gebruikersgroep
  • Bekroonde anti-spam-engine
  • Verbeterde content filter met een snelle, intelligente whitelist tekstanalyse methode
  • Volledig geïntegreerd met MS Exchange Server 2000, 2003, 2007, 2010 en Microsoft Small Business Server
  • Risico vrij - geen Exchange downtime als gevolg van SEM
  • Gratis telefoon en e-mail ondersteuning
  • Ondersteunde talen: Engels, Duits, Deens, Nederlands, Frans, Spaans

» SPAMfighter - 05-10-2011

3 eenvoudige stappen om de drivers op uw Windows-PC bij te werkenSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!E-mail vol met ongewenste e-mailberichten? Gratis Spamfilter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Volgende