Twee SPAMfighter producten zijn door de VB100-test heen gekomen.

In de afgelopen jaren is er een aanzienlijke toename geweest in het aantal malware-aanvallen op bedrijven en particulieren. Hoewel het algemene niveau van de spam is afgenomen, hebben spammers nieuwe methodes ontwikkeld om onder de radar te blijven en mensen te lokken met phishing-aanvallen en geavanceerde malware.

SPAMfighter, Europa's toonaangevende ontwikkelaar van anti-spamproducten, kondigt met trots een VB100 certificering aan voor twee van hun top anti-spamoplossingen. VBSpam voert regelmatig vergelijkende tests en vergelijkingen uit van anti-spamoplossingen, en staan algemeen bekend voor hun diepgaande en krachtige tests.

De twee SPAMfighter producten die zijn meegenomen in de November 2011 VBSPAM Comparative Review test, zijn de SPAMfighter software voor clients en de SPAMfighter Mail Gateway voor servers, gericht op het MKB. Beide producten zijn geslaagd voor de test, en zijn dus effectieve spamfilters. SPAMfighter software voor clients is een spamfilter voor Outlook en andere Microsoft e-mailclients en Mozilla Thunderbird. De producten zijn beschikbaar als een gratis versie en een PRO versie. De gratis versie kan hier gedownload worden.

SPAMfighter Mail Gateway is een populaire anti-spamoplossing voor bedrijven die zichzelf willen beschermen tegen spam, phishing en allerlei andere bedreigingen voor het bedrijf die voortkomen uit e-mails. Het product is beschikbaar in een volledig bruikbare testversie van 30 dagen, en kan hier worden gedownload.

"Zoals altijd zijn wij blij met de erkenning van de industrie door het verkrijgen van deze certificeringen. Onze klanten kunnen met een gerust hart voor onze producten kiezen," aldus Henrik Sørensen, medeoprichter van SPAMfighter.

» SPAMfighter - 07-12-2011

3 eenvoudige stappen om de drivers op uw Windows-PC bij te werkenSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!E-mail vol met ongewenste e-mailberichten? Gratis Spamfilter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Volgende