To produkter fra SPAMfighter har bestått VB100-testen

I løpet av de siste årene har det vært en betydelig økning i antall angrep fra skadelig programvare mot bedrifter og private. Selv om det generelle nivå av spam har gått ned, har spammere utviklet nye metoder for å oppholde seg under radaren og lure folk med forsøk på svindel og sofistikerte skadelige programmer.

SPAMfighter, ledende europeisk utvikler av anti-spam verktøy, annonserer stolt enda en VB100 sertifisering for to av deres top anti-spam løsninger. VBSpam utfører regelmessig testing og sammenligning av anti-spam løsninger og er allment annerkjent for inngående og detaljert testing.

De to produktene fra SPAMfighter som var inkluder i November 2011 VBSPAM Comparative Review er klientproduktet SPAMfighter og SPAMfighter Mail Gateway for servere rettet mot SMBer. Begge produktene besto testingen som viste at de er effektive spamfiltere. Klientproduktet SPAMfighter er et Spamfilter for Outlook og andre Microsoft postklienter og Mozilla Thunderbird. Produktene leveres i en gratis utgave og en PRO-utgave. Gratis-utgaven kan lastes ned her.

SPAMfighter Mail Gateway er en populær anti-spam løsning for bedrifter som ønsker å beskytte seg selv mot spam, svindelprogrammer og alle typer av trusler til bedriften som kommer via meldinger. Produktet er tilgjengelig i en fullstendig utgave for gratis testing i 30 dager, og kan lastes ned her.

"Som alltid; Vi er glade for å få denne anerkjennelse i en industri med denne type sertifiseringer. Våre kunder kan trygt velge våre løsninger" stadfester Henrik Sørensen, med-grunnlegger av SPAMfighter.

» SPAMfighter - 02-12-2011

3 enkle steg for å oppdatere diverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!E-posten overfylt med spam? Gratis Spamfilter!<br />

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Neste