Rengjør og Optimaliser din Mac GRATIS (Betaversjon)

SPAMfighter er svært fornøyd med å annonsere en betalansering av vårt første fulle Mac produkt, FULL-DISKfighter for Mac. Ved å kombinere tre hendige verktøy til ett, vil FULL-DISKfighter for Mac hjelper brukere til å rengjøre og Optimalisere sin Mac og kan:

1.Finne useriøse filer, inkludert adresseløs applikasjonsdata fra tidligere installasjoner som er slettet, språkfiler som ikke er i bruk og PPC binære komponenter som trykt kan slettes fra Intel Macer

2.Finne duplikat av filer, som ofte øker over tid, på forskjellige steder og under fullstending forskjellige navn

3.Finne store filer, av brukerdefinert verdi for "stor", slik at du kan finne ut av hva som tar opp all diskplass på din Mac

Betaversjonens testperioden er utformet for å hjelpe oss med å få tilbakemelding på produktet, som vi vil oppdatere fortløpende i denne perioden, når vi forbereder full utgivelse i 1. kvartal 2012. Denne utgaven av FULL-DISKfighter for Mac er en offentlig betaversjon, og produktet kjører gratis på nåværende tidspunkt (med alle funksjoner)

Registrering er ikke nødvendig, imidlertid kan tilbakemelding sendes til macbeta@spamfighter.com for de av dere som ønsker å hjelpe oss med å gjøre produktet bedre.

FULL-DISKfighter for Mac (Betaversjon) kan lastes ned fra produktets webside eller direkte fra dmgfila her. Kravet er en Intelbasert Mac som kjører OS X 10.5 eller høyere, har et mimimum av 25 MB diskplass og minst 0.5 Gb av Ram.

» SPAMfighter - 04-12-2011

3 enkle steg for å oppdatere diverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!E-posten overfylt med spam? Gratis Spamfilter!<br />

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Neste