5 Enkle tips for å holde seg trygg på Facebook

Facebook har vært emnet for mange overskrifter om sikkerhet og personvern. En rekke agenter for forbrukerbeskyttelse har i det siste levert inn klager til Federal Trade Commission og til medlemmer av den kontroversielle hacker-gruppen Anonymous som sverget på å hacke Facebook den 5. november. I tillegg, med økningen av spam og svindel på Facebook, er der et økende behov for å være oppmerksom på de typer handlinger som kan redusere sikkerheten på din profil på Facebook. Her er noen tips for å holde deg trygg:

 

Facebook iconSikrere passord - Passord som "1234", "ABCD" eller "AAAA" er enkle å knekke for hackere. Vi anbefaler at du minst bruker en liten bokstav, en stor bokstav, ett tall og et symbol. Her er et eksempel: "AFK2@now". Sjekk Microsofts Password Checker.

 

 

Facebook iconAvslå venneforespørsler fra ukjente personer - Vi anbefaler at du aldri blir "venner" med folk du ikke kjenner. Når du har akseptert en forespørsel fra en ny kilde, vil din profil og annen personlig informasjon som du har registrert være fritt tilgjengelig til den personen.

 

 

Facebook iconVær forsiktig når du installerer nye Facebook applikasjoner - Når du søker nye applikasjoner til din Facebook side, anbefaler vi at du gjør en rask søk på Google først før du installerer noe som helst. Se om du kan finne anmeldelser av applikasjonen for å finne ut om den er lovlig. Et par minutter av din tid kan eventuelt spare deg mye mer etter som visse skadelige applikasjoner inneholder Trojan-viruser.

 

Facebook iconIkke åpne linker fra venner som inneholder en "aggressiv" overskrift - Disse typer linker deles sjelden av dine venner, de er automatisk sendt ut via deres profiler fordi de har selv gått inn på den annonserte siden, som i all sannsynlighet er infisert med skadelige programmer. Du kan rapportere linker til skadelige programmer her: Report Malicious Link

 

Facebook iconRapporter til Facebook - Hvis du tror du er et offer for hacking på din konto, kan du kontakte Facebook direkte her: Privacy@facebook.com.

 

 

 

Vi håper dette innlegget hjelper deg til å handle mer sikkert på Facebook. Hvis du har flere spørsmål vedrørende sikkerheten på Facebook eller personvern, ikke nøl med å spørre oss på Facebook (English) for ytterligere informasjon som ikke er funnet på vår blog.

» SPAMfighter - 20-12-2011

3 enkle steg for å oppdatere diverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!E-posten overfylt med spam? Gratis Spamfilter!<br />

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Neste