SPAMfighter avslører en enestående pris for Windows server antivirus program

Microsoft Gold Partner og internasjonal leverandør av anti-spam og antivirus løsninger, SPAMfigter ApS, har besluttet å annonsere en aggressiv pris på produktet for en begrenset tid. Formålet er å ha den laveste prisen av alle antivirus programmer i markedet for Windows servere. Sikring av bedriftenes server, som ofte lagrer avgjørende data for en bedrift, eri disse dager like viktig som å sikre klienter på bedriftens nettverk. De ustoppelige bombardement av skadelige program og trusler mot bedriftens infrastruktur, skrevet av kriminelle, i den hensikt å få tilgang til disse dataene.

VIRUSfighter Server er et enkelt, pålitelig og sikkert antivirus program å bruke for Windows servere. VIRUSfighter Server antivirus programvare vil beskytte en hvilken som helst Windows server mot skadelige programmer, inkludert viruser, trojaner og root kits, samt hjelp til å sikre bedriftskritiske data for en hvilket som helst bedrift, organisasjon eller hjemmebruker som har en eller flere Windows Servere. Etter produktsammenligninger har den velkjente Virus Bulletin belønnet produktet med en VB100-pris.

Vanlig pris for en lisens av et Windows server antivirus produkt fra andre antivirus leverandører rangerer fra USD 150 - USD 200 som høyeste pris, eller en billig variant som er tilgjengelig med reduserte funksjoner og ingen brukerstøtte. For en begrenset periode tilbys VIRUSfighter Server til USD 19.95. Denne prisen inkluderer e-post og brukerstøtte over telefon, og er et fullt funksjonelt, ubegrenset brukertilknyttet produkt. Se et diagram over sammenligninger av antivirus produkter for servere her.

Henrik Sørensen, SPAMfighter ApS CEO legger til, "Vi tror den aggresive prisen sender et signal til makedet. I det nåværende økonomiske klimaet er det mange bedrifter som strever og forsøker å spare penger. Vi ønsker å hjelpe dem å gjøre det og fortsatt sikre bedriftene mot trusler fra skadelige programmer." Hr Sørensen legger til, "Vi er svært fornøyd med å være i stand til å kunne tilby et sliikt konkurransedyktig, og høyt verdsatt, produkt til en slik enestående pris."

Funksjoner i VIRUSfighter Server:

- Opp til flere oppgraderinger pr dag
- Beskyttelse mot de siste og tradisjonelle trusler
- Tilgjengelig på 17 språk
- Støtte for Microsoft Windows 2000 Server/Avansert Server, Microsoft Windows 2003 Server, Microsoft Windows 2008 Server, Microsoft Small Business Server (2003, 2008, Standard og Premium)

VIRUSfighter Server er tilgjengelig med en gratis 30 dagers prøvetid, og kan lastes ned her.

 

» SPAMfighter - 09-01-2012

3 enkle steg for å oppdatere diverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!E-posten overfylt med spam? Gratis Spamfilter!<br />

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Neste