SPAMfighter introduserer DRIVERfighter som et verktøy for å øke computerns stabilitet og ytelse

SPAMfighter, en ledende leverandør av brukervennlig anti-spam, anti-virus, og programløsninger for optimalisering av computere, brett-PCer og smarttelefoner som benytter windows, Mac, og Android operativsystemer annonserte i dag utgivelsen av sitt nye program DRIVERfighter. Dette er et oppdateringsprogram for drivere som søker etter, og installerer, siste driveroppdateringer som er tilgjengelig for din computer.

Drivere gjør det mulig for maskin- og programvare komponenter og kommunisere effektivt med hverandre. Når drivere blir utdatert, kan de forårsake ustabilitet av systemet, en tregere computer eller systemkrasjer.

Nedlasting av drivere kan være en krevende oppgave; mens noen programmer automatisk gir brukerne beskjed om oppdateringer, må mange sjekkes manuelt og individuelt, som er både tidkrevende og setter brukeren i fare
for automatisk å laste ned forskjellige skadelige programmer uten brukernes viten.

"Foreldede drivere har virkning på stabiliteten av din PC og kan redusere computerens generelle ytelse," sier Henrik Sørensen, SPAMfighter CEO. "Vår driver som oppdaterer programvare, DRIVERfighter, viser deg raskt hvilke drivere som har behov for oppdatering, installerer de enkelte for deg og sparer deg for verdifull tid, samtidig som du blir beskyttet for uønsket nedlasting av skadelige programmer sammen med de tiltenkte oppdateringene. Du er beskyttet samtidig som du er produktiv."

DRIVERfighter benytter sin database på over 85.000 oppføringer fra 10.000 leverandører for å sikre at PCene automatisk mottar de nyeste utgitte driveroppdateringer fra ett og samme sted, hvor nye drivere fortløpende blir lagt til i databasen.

Funksjoner:

Skanner raskt igjennom din PC
DRIVERfighter oppdager foreldede drivere, og deretter tilbyr den å laste ned og installere oppdateringene.

Forbedrer maskinvarens funksjonalitet
De nyeste driveroppdateringene fra leverandørene inneholder ofte forbedrede eller ny funksjonalitet for enkelte komponenter.

Øker stabilitet og ytelse.
Oppdaterte drivere forbedrer ytelsen, og gjør PCen mindre utsatt for å bli treg og krasje.

Øker produktiviteten
Sparer tid i stedet for hver enkelt manuelt ser etter tilgjengelig oppdatering for enheten.

Gjør deg trygger online
Å finne og laste ned drivere manuelt på mange forskjellige sider øker risken for å laste ned skadelige programmer på din PC.

En Gratisk skanninger av DRIVERfighter er tilgjengelig for å vise deg vilke drivere som trenger oppdatering. Gå til http://www.spamfighter.com/DRIVERfighter/Lang_NO/.

» SPAMfighter - 20-09-2012

3 enkle steg for å oppdatere diverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!E-posten overfylt med spam? Gratis Spamfilter!<br />

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Neste