Exchange Server med utgående spamfiltrering inkludert i SPAMfighter Exchange Modul, Utgave 5

SPAMfighter Exchange Modul, Utgave 5, filtrerer nå inngående, utgående og intern spam (søppelpost)

København, 10. august - SPAMfighter (www.spamfighter.com), en ledende leverandør av programvare for sikkerhet og optimalisering, apps for computere, servere, nettbrett og smarttelefoner som benytter operativsystemene Windows, Mac og Android, annonserer i dag Utgave 5 av den populære SPAMfighter Exchange Modul. Dette kraftige spamfilteret, utviklet for større foretak og mindre bedrifter, kan nå også filtrere inngående, utgående og intern spam.

Mange firmaer strever med å opprette og håndheve regler for e-post, og er bekymret for at ansatte bruker e-posten enten ineffektivt eller på en måte som er i konflikt med firmaets egne regler for bruk av e-post. I SPAMfighter Exchange Modul, Utgave 5, vil en finne funksjoner for kontroll av utgående e-post for sensitive områder, for eksempel hvor mange mottakere eller linker til YouTube-videoer som kan være i e-posten. En kan også sette begrensninger for vilke vedlegg som er tillatt for utgående e-post. Ved å anvende disse parametrene, vil firmaene kunne utnytte e-posten mye mer effektivt og uten at en risikerer å bli flagget eller svartelistet for å sende spam (søppelpost). De samme reglene kan anvendes for intern bedriftspost også, m.a.o. sørge for at kommunikasjon mellom de ansatte er mer effektiv og uten forstyrrelser.

SPAMfighter Exchange Modul, Utgave 5, introduserer flere nye attraktive funksjoner, bl.a.:

* Filter for store bokstaver. Forhindrer brukere å sende e-post hvor store deler er skrevet med store bokstaver.
* Ny varsling via e-post. Full støtte for inngående, utgående og intern spam (søppelpost)
* Spam diagnoser. Tester for anti-spam sikkerhet.
* Oppdatert brukergrensesnitt. Inkluderer nå tilgang til støtte for Live Chat.
"
Dette er den desidert største oppgradering i SPAMfighter Exchange Moduls åtte-årige historie," sier Henrik Sorensen, SPAMfighter CEO og gründer. "Vi har lyttet til markedet, vi har lyttet til våre betrodde forhandlere, og selvfølgelig så har vi lyttet til våre kunder. Der er et krav om et Exchange spam filter som ikke bare fokuserer på innkommende spam, men også på utgående og intern spam".

Bortsett fra den nylig introduserte filtreringen av utgående og intern spam, er SPAMfighter Exchange Modul fortsatt en prisvinnende anti-spam søkemotor for Microsoft Exchange filter. SPAMfighter Exchange Modul tar bare noen få minutter å konfigurere. Den integreres perfekt med Microsoft Exchange Server, og har ikke noe krav om ytterligere tid før den starter filtreringen. Enkle regler og rutiner kan lett anvendes for brukerne og nye grupper.

En fullstendig utgave av programmet er tilgjengelig for utprøving i 30 dager. I løpet av denne tiden kan firmaene få en detaljert rapport om hvor mye penger som er spart med å fjerne inngående, utgående og intern spam. SPAMfighter Exchange Modul, Utgave 5 med nye funksjoner er tilgjengelig for Microsoft Exchange Server 2007, 2010 og 2013. SPAMfighter Exchange Modul vil fortsette å gi støtte til tidligere utgaver av Microsoft Exchange Server inkludert 2000 og 2003. De følgende virtuelle miljøene vil også bli gitt støtte: VMware, Windows Hyper-V og Microsoft Virtual Server.

SPAMfighter Exchange Modul, Utgave 5, inkludert støtte til Exchange 2013, er umiddelbart tilgjengelig og kan lastes ned allerede i dag.

» SPAMfighter - 20-08-2013

3 enkle steg for å oppdatere diverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!E-posten overfylt med spam? Gratis Spamfilter!<br />

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Neste