Intelligent Routing, Dynamic Addressering og Catch All er blandt de nye funksjonene i den nyeste utgaven av SPAMfighter Exchange Module

SPAMfighter (www.spamfighter.com), en ledende leverandør av brukervennlige programvareløsninger for antispam, antivirus, og optimalisering av computere, nettbrett og smarttelefoner som bruker Windows, Mac, og Android operativsystem annonserte i dag en ny utgave av SPAMfighter Exchange Module. Denne siste utgivelsen av SPAMfighter Exchange Module 5.2.0.3 introduserer flere nye funksjoner samtidig med oppdatering og utskifting av eksisterende funksjoner:

Intelligent Routing
Et nytt verktøy for administrator, Intelligent Routing, behandler all e-post som mottas til en ukjent e-postadresse, og omdirigerer slik e-post til en lignende e-post adresse som faktisk eksisterer i Exchange Server. For eksempel, en potensiell viktig e-post ble sent til en ukjent postboks slik som steven@companyname.com vil automatisk ble kontrollert for spam og omdirigert til en eksisterende postboks for stephen@companyname.com.

Dynamic Addressing/Catch All
En spesiell del av Intelligent Routing er en ny funksjon for Dynamic Addressing hvor virtuelle e-postadresser kan bli behandlet effektivt. SPAMfighter Exchange Module vil automatisk fange opp og kontrollere om sendingen inneholder spam, og deretter omdirigere e-postene basert på vanlige ord og uttrykk. Det kan være en serie e-post som er adressert til support_a@companyname.com, support_b@companyname.com, support_c@companyname.com. Behandling av slike dynamiske e-postadresser sparer både tid og ressurser for Exchange Administrator. SEM introduserer også Catch All postkasser for e-post som et tillegg til Intelligent Routing, hvor administrator enkelt kan sette opp Catch All e-postadresser for å samle alle meldinger sent til din organisasjon til e-postadresser som ikke eksisterer.

Honeypot funksjonen
En annen effektiv måte å håndtere inkommende meldinger med spam, som er sent til en ikke-eksisterende postkasse, er via Honeypot funksjonen. Disse meldingene vil vanligvis bety at en NDR (Non-Delivery Report) er sendt tilbake til avsender, som kan være en belastning på Exchange Serveren og potensielle uskyldige mottakere av spam som har fått sin e-postadresse forfalsket. Honepot funksjonen kan skjule NDR meldinger, og derfor effektivt redusere arbeidsmengden for Exchange Serveren.

Ekstrautstyr til nåværende instrumentpanel inkluderer nye typer statistikker som gir en enda bedre statistisk oversikt over spam for innkommende, utgående og interne spam. Verktøyet for Intelligent Exchange Diagnostics som første gang ble introdusert i SEM 5.1.0.6 sjekker nå også for oppdateringer til Windows Server, og tilbyr en e-postvarsling når nye versjoner av enten SEM eller Windows Server er tilgjengelig for nedlasting.


Eksisterende eller nye brukere av SPAMfighter Exchange Module vil ha tilgang til disse nye funksjonene helt gratis. SPAMfighter Exchange Module er tilgjengelig for en gratis prøvetid på 30 dager.


Om SPAMfighter
SPAMfighter, en sertifisert Microsoft Gold Partner er lokalisert i Danmark, er Europas ledende utvikler av beskyttende programvare og tilbyr "state-of-the-art" verktøyprodukter til computere og servere med 13 millioner brukere fra 228 land rundt omkring i verden. I tillegg til et prisvinnende spamfilter, SPAMfighter tilbyr PC optimalisering, anti-spionprogram, og antivirus beskyttende løsninger. SPAMfighter tilbyr også en lang rekke med flerspråklige white-label alternativer. Besøk SPAMfighter på vår webside www.spamfighter.com, på Facebook via www.facebook.com/spamfighter, og på Twitter via http://twitter.com/spamfighter.

» SPAMfighter - 15-05-2014

3 enkle steg for å oppdatere diverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!E-posten overfylt med spam? Gratis Spamfilter!<br />

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Neste