SPAMfighter åpner nytt kontor i USA

SPAMfighter ApS, europas ledende søppelpostfilter kunngjør åpningen av et nytt kontor i USA underlagt OakSky USA, Inc. strategisk plassert i Boca Raton, Florida som et knutepunkt til det amerikanske kontinent.

SPAMfighter er et internasjonalt firma som forstår viktigheten av det nordamerikanske markedet innen sikkerhets- og nedlastningsindustrien. OakSky USA, Inc. vil fokusere på å styrke SPAMfighters posisjon i markedet.
USA er et av de sterkeste landene når det gjelder å selge og kjøpe varer og tjenester på nettet. Med det teknologiske overtaket og de raske endringene som hele tiden skjer, er brukerne allerede vant til og komfortable ved å handle på nettet.

Ved åpningen av kontoret i USA, vil SPAMfighters brukere tjene på det høye nivået brukerstøtte og gode brukertilbakemeldinger ved å tilby en multikulturell og global forbindelse.
OakSky USA, Inc. vil fokusere på å åpne SPAMfighters dør for globalisering. Målet for det nye USA-teamet er å tillate SPAMfighter å vokse og gå inn på det nordamerikanske markedet på et høyere nivå i tråd med lokale behov ved å utvide sin tilstedeværelse, fokusere på å opprette nye allianser og styrke båndene med de eksisterende distributørene, partnerne og kundene verden over.

Kontorets adresse er: 433 Plaza Real, Boca Raton, Florida 33432.

Telefon (561) 962-4166
Telefaks (561) 962-4266

Det nye kontoret er åpent mandag til fredag fra 9:00-17:00 US Eastern Standard Time.

USA er et av de største markedene i verden, noe som gjør dette en sterk mulighet for å nå de amerikanske brukerne med erfaringen til de som leder OakSky USA.

Lederen for OakSky USA, Inc. kommer fra en vinnende tilbyder av sikkerhetsprogramvare, med en B.S. innen Business Administration og spesialisering innen E-handel, som tillater å guide SPAMfighter til å gjøre de nødvendige grep i det nordamerikanske markedets voksende forretningspotensiale som er tilgjengelig idag.

Globalisering er en nøkkelfaktor til suksess innen programvareindustrien. Opprettelsen av et kontor i USA utvider og åpner nye dører til andre markeder som har ventet på å få tilgang til SPAMfighters produkter.

###

SPAMfighter er Europas ledende søppelpostfilter utvikler. Det danske firmaet eies av grunnleggerne av
Jubii.dk, Henrik Sørensen og Martin Thorborg, sammen med to programmerere, Daniel Hjortholt og Martin Dyring. SPAMfighter har 35 personer ansatte og er basert i København. SPAMfighter er gjeldfri og er 100%
finansiert gjennom inntektene fra salg av SPAMfighter programmet. Hver dag fjerner SPAMfighter rundt 12
millioner søppelpostmeldinger fra 15 millioner sjekkede meldinger levert til 3,2 million brukere i 215 land/områder..

SPAMfighter har sin styrke i det faktum at over 3,2 millioner brukere rapporterer søppelpost med ett enkelt klikk, ettersom de mottar dem. Med det samme flere brukere har rapportert den samme meldingen,
vil det automatisk bli fjernet fra alle brukerne. Resultatet er at 90% av all søppelpost blir filtrert ut før den når den angitte mottakeren.

Få mere informasjon om SPAMfighter her.

For mere informasjon, kontakt Martin Thorborg, info@spamfighter.com SPAMfighter ApS, Nattergalevej 6, 2., DK-2400 Copenhagen NV, Denmark. Telefon: +45 7022 1551 Telefaks (Europa): +45 3323 0376 Telefon (USA) +1 (561) 962-4166 Telefaks (USA) +1 (561) 962 4266 uspartners@spamfighter.com

» SPAMfighter - 04-05-2007

3 enkle steg for å oppdatere diverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!E-posten overfylt med spam? Gratis Spamfilter!<br />

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Neste