SPAMfighter Exchange Module har fått tildelt Gold Award fra det ledende Microsoft Exchange Server Fellesskap -- Msexchange.org

SPAMfighter Exchange Module (SEM) er et brukervennlig spam- og virusfilter for Microsoft Exchange Server som på nåværende tidspunkt brukes av ca 36.000 bedrifter rundt omkring i verden. SEM tilbyr utvidet beskyttelse mot alle trusler som blir fraktet rundt via e-post, samt forsøk på identitets-tyveri (phishing). Dette gjøres ved hjelp av avanserte filtre som analyserer innholdet av meldingene, tar aksjoner for personvern og har en svært effektiv og populær felles tilnærming til spam filtreringen.

I en omfattende gjennomgang som dekker installasjon, bruk og SEM funksjoner utført av MsExchange.org, den ledende websiden for Microsoft Exchange Server og anmelder Brien M. Posey, nevner MCSE at få oppgaver i et Exchange Server miljø er så viktig som kampen mot spam. I denne lange gjennomgangen er SEM gitt en Gold Award med en imponerende poengsum på henholdsvis 4.8 / 5.0 poeng.

Vedrørende administrasjon av SEM sier anmelderen: "Der er også en funksjon for Brukergrupper som gjør administrasjon av retningslinjer enklere i store organisasjoner" og "hva jeg spesielt likte var at SPAMfighter gir tillatelse til brukerne å bli automatisk importert fra Active Directory inn i en brukergruppe".

En av de farligste delene ved etablering et spam filter i en bedrift er faren for falske positive resultater. Anmelderen sier her at "Den siste utgaven gir deg muligheten til å godkjenne forskjellige typer av vedlegg, som skulle vise seg å være meget hjelpsom for enhver som har behov for å motta kjørbare filer via e-post."

Anmelderen konkluderer med å gi Gold Award og følgende kommentarer: "Jeg kom frem til at programmet var veldig enkelt å installere og konfigurere, og alle de nye funksjonene skulle nå langt på vei mot å hjelpe organisasjoner til effektivt å bekjempe spam samtidig som å forhindre falske positive resultater.

Henrik Sørensen, SPAMfighters CEO, kommenterer; "Vi er meget fornøyd med å bli anerkjent og tildelt pris for den innsats vi har lagt ned i dette produktet. SEM har bevist sin verdi, og vi er klar for den utfordring som finnes i det spennende markedet for små og mellomstore bedrifter."

Hele anmeldelsen kan leses her (english): http://www.msexchange.org/articles_tutorials/product-reviews/product-review-spamfighter-exchange-module.html

SEM er tilgjengelig på 6 språk, og en 30 dagers gratis testutgave som kan lastes ned her SPAMfighter Exchange Module

Mer om SEM:

SPAMfighter Exchange Module er et fellesskapsbasert anti spam og anti virus filter for Exchange Servere og Microsoft Exchange Server, og på funksjonslisten finner du bl.a.:

  • Fellesskap / IP Adresse / DNSBL filtrering
  • Avanserte Spam handlinger for personvern av enkeltpersoner/brukergrupper
  • Prisvinnende anti spam motor
  • Forbedret filtrering av innhold inkludert med av en rask, intelligent analyseprosedyre av tekst i godkjenningslisten
  • Fullstending integrert med MS Exchange Server 2000, 2003, 2007, 2010 og Microsoft Small Business Server
  • Risikofri - ingen Exchange nedetid på grunn av SEM
  • Gratis telefon og e-post støtte
  • Støtter følgende språk: Engelsk,Tysk, Dansk, Hollandsk, Frensk, Spansk

 

» SPAMfighter - 05-10-2011

3 enkle steg for å oppdatere diverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!E-posten overfylt med spam? Gratis Spamfilter!<br />

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Neste