Nya och Förbättrade SPAMfighter Exchange Module Har Nu Släppts

SPAMfighter har släppt en ny och helt uppdaterad version av SPAMfighter Exchange Module (SEM). Denna version är full med funktioner som gör det enklare för systemadministratörer, affärsresande och konsulter världen över. SEM är ett "noll underhålls" program som integreras perfekt med exchange moduler.

När ett epost meddelande anländer till en designerad SEM-användare skannas det för att se så det inte är skräppost. Om innehållet bedöms vara skräppost flyttas det automatiskt till en speciell mapp eller raderas. SEM innehåller 5 olika filter, bland annat ett språkfilter och ett antivirusfilter som tillval. SEM är enkelt att använda och kräver väldigt lite tillsyn. Allt är gjort på en server, vilket innebär endast en installation, en version och enbart en administratör. SEM uppdateras också automatiskt vilket kräver noll underhåll. Du kan läsa mer om SEM här.

"Vårt mål var att skapa ett program för företagsanvändare som kräver väldigt lite tillsyn och som skulle tillåta användare att se effekten av SPAMfighter oavsett var de är i världen, eller vilken maskin de använder. Vi har uppnått detta med vår senaste uppdatering" bekräftar Martin Thorborg, co-ägare och co-grundare av SPAMfighter ApS. Läs mer om anti-skräppostföretaget SPAMfighter här

Det kanske mest imponerande uppdateringen av SEM är den nya verktygsfältet Outlook Web Access (OWA). Detta verktygsfält är tillgängligt i OWA vilket tillåter användare att undersöka sin epost från hela världen och fortfarande ha tillgång till SPAMfighters alla funktioner. Denna funktion är ideal för konsulter som reser från kontor till kontor eller affärsresande som reser världen över, kollar sin epost från olika platser och från olika maskiner. Med OWA verktygsfältet kan användare som dessa har möjligheten att filtrera och blockera skräppost oberoende av var någonstans i världen de är.

En oro som användare av SEM uttryckte var det faktum att skräppost skickades till en SPAMfighter mapp i varje användares inkorg eller raderades innan det ens kom fram till servern. Med SEM v.3.2.0 kan administratörer nu ställa in så att skräpposten filtreras till en central SPAMfighter mapp som enbart de, administratörerna, har tillgång till. Med en centraliserad SPAMfighter mapp ses skräposten aldrig av epostanvändarna och distraherar dem därmed ej eller lägger beslag på värdefull arbetstid.

Uppdateringar har också gjorts till verktygsfältet för Outlook i SEM och till själva kärnan. Vid sidan av tilläget av ett verktygsfält för OWA har också verktygsfältet för Outlook i SEm fått ett par nya funktioner. Verktygsfältet för SEM har nu stöd för "Cached mode". Vidare har SEM verktygsfälktet nu expanderats till att även stödja språkfiltret. Språkfiltret låter dig filtrera bort epost på språk användare inte förstår. Programmets kärna har också förbättrats för att filtrera skräppost effektivare. Skräppost som är bildbaserade och epost med animerade gifbilder kan nu effektiv filtreras bort av SPAMfighter.

SEM version 3.2.0 är nu tillgängligt på Engelska, Tyska, Holländska och Danska. SEM kommer att vara tillgängligt på spanska senare under detta år. SEM version 3.2.0 stödjer nu POP3 och andra klientprotokoll. Användare av SEM kommer att ha möjligheten att välja när de använder ett annat protokoll så att skräpposten kommer att filtreras bort innan det hamnar i inkorgen.

Mer information om det ledande anti-skräppostprogrammet SPAMfighter Exchange Module uppdateringar finner du här.

###
SPAMfighter är Europas ledande utveckalre av skräppostfilter. Det danska företaget ägs av grundarna til jubii.dk, Henrik Sørensen och Martin Thorborg tillsammans med två programmerare, Daniel Hjortholt och Martin Dyring. SPAMfighter har 20 anställda och är baserat i Köpenhamn. SPAMfighter är skuldfritt och 100 procent finansierat av inkomster från försäljningen av SPAMfighterklienten. Varje dag tar SPAMfighter bort 4 miljoner skräppostmeddelanden från 5 miljoner testade epostmeddelanden mottagna av 1 miljon användare i 209 länder/regioner.
SPAMfighter får sin kraft från det faktum att 1.5 miljoner användare, med ett enkelt klick, rapporterar den skräppost de får. När tillräckligt många har rapporterar samma epostmeddelande filtreras det automatiskt bort för alla användare. Resultatet är att 95% av all skräppost filtreras bort innan det når någon användare.
För mer information kontakta Martin Thorborg, SPAMfighter ApS, Rovsingsgade 88, DK-2200 Copenhagen N, Denmark. Telefon: +45 7022 1551 Fax (Europa): +45 3323 0376 Fax (USA) +1 (347) 341-4657

» SPAMfighter - 13-09-2006

3 enkla steg för att uppdatera dina drivrutiner på din Windows-dator.Slow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Är din email full av skräppost? Gratis spamfilter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Nästa