Gratis Exchange-disclaimers i den senaste versionen av SPAMfighter Exchange Module

I den senaste versionen av SPAMfighter Exchange Module ingår funktionen som gör det möjligt att lägga till e-signaturer, eller så kallade disclaimers, i utgående e-mail i Exchange Server 2007, 2010 och 2013.

Effektiv användning av e-post är idag avgörande för ett företags framgång, men e-postmeddelanden som skickas av egen personal kan också användas mot företaget. På grund av detta använder många företag juridiska friskrivningsklausuler, eller så kallade legal disclaimers, för att undvika eventuella rättsliga problem, men dessa används också för andra ändamål. Disclaimers används oftast för att upprätthålla sekretessen men det är även populärt att använda i marknadsföringssyften vid skapande av pr eller varumärken. Många disclaimers inkluderar också virus- och spamvarningar i utgående meddelanden för att signalera att företaget tar seriöst på e-postsäkerhet och skannar utgående post för spam och virus.

SPAMfighter Exchange Module version 5.1.0.6 erbjuder disclaimers som kan läggas in individuellt eller för varje användargrupp. Exempelvis kan varje division eller varje avdelning ha unika HTML-disclaimers med unikt innehåll, logotyper och länkar. Med centraliserad och full kontroll över Exchange-disclaimers sparar IT-avdelningen en hel del tid och standardiserar dessa för professionell e-postkommunikation. Med andra ord erbjuder SPAMfighter Exchange Module enkel och flexibel kontroll över företagets e-signaturer och disclaimers.

Disclaimers i SPAMfighter Exchange Module stöder även e-postmeddelanden som skickas via Exchange från iPhone eller andra mobila enheter och Outlook Web Access .

Befintliga eller nya användare av SPAMfighter Exchange Module kommer att ha tillgång till dessa nya funktioner gratis. SPAMfighter Exchange Module är tillgänglig för en 30-dagars gratis testperiod med gratis disclaimers för Exchange här. Les om gratis disclaimers för Exchange.

Läs andra nyheter

Utgående filtrering av skräppost
Förbättrad antivirus för Exchange


» SPAMfighter - 21-01-2014

3 enkla steg för att uppdatera dina drivrutiner på din Windows-dator.Slow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Är din email full av skräppost? Gratis spamfilter!

Exchange skräppostfilter
Go back to previous page
Nästa