Ledande Antiskräppostprogram Skyddar Nu Microsoft Exchange Bättre Än Någonsin

Ledande antiskräppostprogram skyddar nu Microsoft Exchange bättre än någonsin. Företag världen över som använder Microsoft Exchange skyddas mot skräppost och virus genom SPAMfighter Exchange Module.

SPAMfighter filtrerar nu skräppost och slåss mot virus för tusentals företag världen över genom SPAMfighter EXchange Module (SEM). SPAMfighter EXchange Module erbjuder företag ett effektivt skräppostfilter samt ett lika effektivt antivirusprogram för alla användare på deras Microsoft Exchange.

"Vårt mål med SEM var att skapa en enkel lösning för företag som skulle skydda deras exchange servrar mot skräppost och virus utan att kräva en massa arbete från varje anställd. Vi har lyckats med detta och vi är glada över att se att så många företag har tagit del av fördelarna med SEM efter en såpass kort tid efter dess introduktion." säger Martin Thorborg, co-grundare och co-ägare av SPAMfighter.

Ett exempel är det om ett danskt företag med över 1300 användare som framgångsrikt har använt SEM. Genom att ha använt SEM har detta specifika företag sparat in 23 dagars arbete. Denna siffran är baserad på att det tar 15 sekunder att ta emot och radera skräppost och då över 51% av alla epostmeddelanden som företag tar emot är skräppost. Detta visar tydligt hur mycket tid man kan spara och därigenom även pengar.

SEM har nyligen uppdaterats för att filtrera ut de senaste formerna av skräppost. De senaste trenderna visar att de som skickar skräppost investerar mer och mer på den tekniska sidan för att kunna skicka mer skräppost. De skapar skräppost som tar sig förbi skräppostfilterna och in i användarnas inkorgar. Dock har SPAMfighter också fokuserat på dessa nya trender och arbetat dag och natt för att hålla jämna steg med avsändarna av skräppost. Allt detta för att vara äskra på att SEM anvädnarna har den högsta graden av filtrering.

SEM är fördelaktig för företag som detta då det är ett filter som kräver väldigt lite underhåll och kan installeras från en central plats. Möjligheten att administrera SEM från en central plats är en egenskap som gör SEM lättare för företag att använda, jämfört med många andra skräppostfilter. Läs mer om SEM här.

Trots att SEM har en centraliserad administration har användare också kontrollen över deras inkorgar med ett verkygsfält i Outlook. Detta verktygsfält tillåter dem att blockera de skräppostmeddelanden som tar sig förbi filtret och därigenom direkt rapportera dessa till SPAMfighters server. SEM fungerar också, och kan användas när anställda reser genom det unika Outlook Web Access verktygsfältet. Detta verktygsfält låter anävndare blokcera skräppostmeddelanden som missades av SEM filtret såväl som att avblockera de meddelanden som filtrerades fel.

Allt fler företag världen över drar nytta av de fördelar som finns med att använda SPAMfighter Exchange Module. Det användarvänliga och låga underhållskrävande skräppost- och antivirusskyddet hjälper till att skydda företag på en internationell nivå.

SPAMfighter är Europas ledande utveckalre av skräppostfilter. Det danska företaget ägs av grundarna til jubii.dk, Henrik Sørensen och Martin Thorborg tillsammans med två programmerare, Daniel Hjortholt och Martin Dyring. SPAMfighter har 20 anställda och är baserat i Köpenhamn. SPAMfighter är skuldfritt och 100 procent finansierat av inkomster från försäljningen av SPAMfighterklienten. Varje dag tar SPAMfighter bort 16 miljoner skräppostmeddelanden från 21 miljoner testade epostmeddelanden mottagna av 2 miljoner användare i 213 länder/regioner.

SPAMfighter får sin kraft från det faktum att 2 miljoner användare, med ett enkelt klick, rapporterar den skräppost de får. När tillräckligt många har rapporterar samma epostmeddelande filtreras det automatiskt bort för alla användare. Resultatet är att 95% av all skräppost filtreras bort innan det når någon användare.
Få mer information om SPAMfighter här.

För mer information, kontakta Martin Thorborg, SPAMfighter ApS, Rovsingsgade 88, DK-2200 Copenhagen N, Denmark. Telefon: +45 7022 1551 Fax (Europa): +45 3323 0376 Fax (USA) +1 (561) 962-4266

 

» SPAMfighter - 19-01-2007

3 enkla steg för att uppdatera dina drivrutiner på din Windows-dator.Slow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Är din email full av skräppost? Gratis spamfilter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Nästa