Tillkännagivande av partnerskap Mellan SPAMfighter och CYIOS Corporation

Den 5 maj 2006 skrev CYIOS Corporation på ett partnerskapsavtal med SPAMfighter för att integrera det ledande skräppostfiltret i deras nya produkt, XO Office, såväl som att dra fördel av marknadsförings möjligheterna företagen emellan.

CYIOS beslöt sig för att ingå ett partnerskap med SPAMfighter efter att ha observerat och testar diverse olika skräppostfilter under flera månders tid och beslutat sig för att SPAMfighter hade överlägsna möjligheter. Dessa möjligheter är viktiga för framgången av deras senaste produkt, XO Office.

CYIOS kommer snart att uppgradera XO Office med den senaste versionen av SPAMfighter. SPAMfighter är unikt sett till andra skräppostfilter som fär närvarande finns på marknaden med möjligheten att ha individuella vitlistor, i motsats till en vitlista för en hel organisation, som många andra skräppotfilter är begränsade till. Vidare är SPAMfighter det enda skräppostfiltret på marknande som kan identifiera bilder i epostmeddelanden och kan blockera bildbaserade skräppostmeddelanden.

De två företagen kommer att fortsätta arbeta tillsammans med cross-marketing projekt såsom reklam, såväl som att utveckla XO Office vidare i olika språk. SPAMfighter är ett danskt företag och är Europas ledande utvecklare av skräppostfilter med över 1.2 miljoner användare världen över. För mer information om SPAMfighter se www.spamfighter.com.
CYIOS är den ledande entreprenören för det amerikanska försvarsdepartementet. Mer information om CYIOS hittar du på www.cyios.com. De har precis skapat XO Office som är ett "virtuellt kontor" som för personal närmre och hjälper till att hantera projekt i ett program, vilket minskar behover att mjukvara, hårdvara och underhåll. Mer om denna produkt hittar du på www.XoOffice.com.

SPAMfighter är Europas ledande utvecklare av skräppostfilter. Det danska företaget ägs av grundarna til jubii.dk, Henrik Sørensen och Martin Thorborg tillsammans med två programmerare, Daniel Hjortholt och Martin Dyring. SPAMfighter har 20 anställda och är baserat i Köpenhamn. SPAMfighter är skuldfritt och 100 procent finansierat av inkomster från försäljningen av SPAMfighterklienten. Varje dag tar SPAMfighter bort 4 miljoner skräppostmeddelanden från 5 miljoner testade epostmeddelanden mottagna av 1 miljon användare i 209 länder/regioner.
SPAMfighter får sin kraft från det faktum att 1.5 miljoner användare, med ett enkelt klick, rapporterar den skräppost de får. När tillräckligt många har rapporterar samma epostmeddelande filtreras det automatiskt bort för alla användare. Resultatet är att 95% av all skräppost filtreras bort innan det når någon användare.
För mer information kontakta Martin Thorborg, SPAMfighter ApS, Rovsingsgade 88, DK-2200 Copenhagen N, Denmark. Telefon: +45 7022 1551 Fax (Europa): +45 3323 0376 Fax (USA) +1 (347) 341-4657

» SPAMfighter - 18-05-2006

3 enkla steg för att uppdatera dina drivrutiner på din Windows-dator.Slow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Är din email full av skräppost? Gratis spamfilter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Nästa