SPAMfighter 5.0 Filtrerar Nu Bättre Än Någonsin

Den senaste versionen av SPAMfighter är nu igång och skyddar SPAMfighteranvändare som aldrig förr.

SPAMfighter har precis släppt version 5.0 vilket ger användare av SPAMfighter bästa möjliga skydd. SPAMfighter 5.0 har många nya förbättringar i filtreringskapaciteten, vilka är unika och tillgängliga enbart för användare av SPAMfighter.

"Den nya versionen av SPAMfighter förbättrar förmågan att fånga den senaste formen av skräppost vilket gör filtreringen ännu bättre för användare av SPAMfighter." Säger Martin Thorborg stolt.

En typ av skräppost, som har plågat epostanvändare världen över, har varit skräppost i form utav bilder. Just denna typ av skräppost fortsätter att bli mer och mer tekniskt avancerad, vilket gör den svårare att filtrera.

SPAMfighter har skapat ett filter som skannar bilden för att undersöka om det är skräppost. Den senaste versionen av SPAMfighter har ökat hastigheten på denna undersökning genom att lära filtret att känna igen skräppost bara genom att titta på små delar av bilden. SPAMfighter kan skapa flera signaturer för samma bild. Dessa signaturer är enbart signaturer av delar av bilden. Detta ökar effektiviteten av SPAMfigterfiltret då det tillåter fler möjligheter att beräkna den kända signaturen.

SPAMfighter har också skapat en metod för att filtrera skräppost med olika storlekar. SPAMfighters filter kan nu skala ner epost vilket gör storleken irrelevant och skanna eposten för spam på detta sätt. Detta gör det enklare att hitta skräppost genom att det är mindre att söka igenom.

Ett annat sätt att filtrera bildbaserad skräppost, vilket SPAMfighter har jobbat hårt med för att förbättra, är detektionav text i skräppost. Genom att kunna skanna bilderna kan text lyftas ut och kännas igen som skräppost lättare. Denna funktion arbetas det fortfarande på och det kommer snart bli ännu mer avancerad.

SPAMfighter använder en centraldatabas med skräppost som har rapporterats av SPAMfighters användare. Skräppost filtreras genom databasen då inkommande epost jämförs med databasen för att se huruvida det är skräppost eller ej. Då databasen ständigt är uppdaterad genom att användare rapporterar skräppost gör det möjligt för SPAMfighter att filtrera de senaste skräppostmeddelandena. Sett till detta är vårt community hela tiden delaktiga i kampen mot skräppost och blockerar ständigt de senaste formerna av skräppost.

Databasen hos SPAMfighter ägs och underhålls av SPAMfighter och har anställda tekniker som går igenom den rapporterade skräpposten och arbetar dygnet runt för att hålla jämna steg med de som skickar skräppost. Genom att undersöka den rapporterade skräpposten har SPAMfighter 5.0 kunnat förbättras för att bättre känna igen skräppost.

Dessa nya metoder för skräppostfiltrering hjälper oss att ligga steget före spammarna. Både hastigheten och filtretsteknologi har uppdaterats. Detta gör att anvädnare av SPAMfighter får sin epost snabbt och skräppostfritt.

Användare av SPAMfighter får den bästa filtreringen möjligt med de senaste uppdateringarna. SPAMfighter 5.0 kommer garanterat ge användare av SPAMfighter bättre filtrering genom att erbjuda den främsta och senaste teknologin av skräppostfiltrering.

***

SPAMfighter är Europas ledande utvecklare av skräppostfilter. Det danska företaget ägs av grundarna till jubii.dk, Henrik Sørensen och Martin Thorborg tillsammans med två programmerare, Daniel Hjortholt och Martin Dyring. SPAMfighter har 20 anställda och är baserat i Köpenhamn. SPAMfighter är skuldfritt och 100 procent finansierat av inkomster från försäljningen av SPAMfighterklienten. Varje dag tar SPAMfighter bort 12 miljoner skräppostmeddelanden från 15 miljoner testade epostmeddelanden mottagna av 2.7 miljoner användare i 212 länder/regioner.

SPAMfighter får sin kraft från det faktum att 2.7 miljoner användare, med ett enkelt klick, rapporterar den skräppost de får. När tillräckligt många har rapporterar samma epostmeddelande filtreras det automatiskt bort för alla användare. Resultatet är att 90% av all skräppost filtreras bort innan det når någon användare.
Få mer information om SPAMfighter här.

För mer information, kontakta Martin Thorborg, SPAMfighter ApS, Rovsingsgade 88, DK-2200 Copenhagen N, Denmark. Telefon: +45 7022 1551 Fax (Europa): +45 3323 0376 Fax (USA) +1 (561) 962-4266

 

» SPAMfighter - 14-02-2007

3 enkla steg för att uppdatera dina drivrutiner på din Windows-dator.Slow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Är din email full av skräppost? Gratis spamfilter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Nästa