SPAMfighter Öppnar Kontor i USA

SPAMfighter ApS, Europas ledande skräppostfilter, informerar om öppnandet av ett nytt kontor i USA under OakSky USA, Inc. strategiskt placerat i Boca Raton, Florida som en knytpunkt för den amerikanska kontinenten.

SPAMfighter är ett internationellt företag som förstår vikten av den nordamerikanska marknaden inom säkerhets- och nedladdningsindustrin. OakSky USA, Inc kommer att fokusera på att göra SPAMfighter starkare på denna marknad.

USA är en av de starkaste länderna som säljer och köper produkter online. Med framstegen inom teknologin och dagens snabba samhälle är kunder redan vana vid och känner sig säkra att köpa produkter online.

Genom att öppna ett kontor i USA kommer användare av SPAMfighter tjäna på den höga nivån av support och bra kundupplevelser, vilket ger en multikulturell och globalförbindelse.

OakSky USA, Inc. kommer att fokusera på att öppna dörren för globaliseringen av SPAMfighter. Målet för det nya teamet i USA är att tillåta SPAMfighter att växa och komma in på den amerikanska marknanden på en högre nivå enligt den lokala efterfrågan genom att expandera sin närvaro, fokusera på att skapa nya allianser och förstärka relationerna med existerande återförsäljare, partners och kunder världen runt.

Kontoret är beläget på 433 Plaza Real, Boca Raton, Florida 33432, Telefon (561) 962- 4166, Fax (561) 962-4266. Det nya kontoret är öppet måndag till fredag mellan 9 och 17 (US Eastern Standard Time.)

Den amerikanska marknaden är en av de största marknaderna världen över, vilket gör detta till ett bra tillfälle att nå den amerikanska konsumenten med hjälp av erfarenheten av de som står bakom OakSky USA.

OakSky's USA, Inc. CEO kommer från en prisvinnande tillhandahållare av säkerhetsmjukvara, med en B.S inom Buisness Administration och en specialisering inom E-handel, vilket hjälper till att guida SPAMfighter för att ta de steg som behövs för att ta vara på potentialen hos den växande amerikanska marknaden som existerar i dag.

Globalisering är en nyckelfaktor för att lyckas inom datormjukvaruindustrin. Genom att öppna ett kontor i USA så expanderas och öppnas nya dörrar för andra marknader som har väntat på att få tillgång till SPAMfighter produkter.

###
SPAMfighter är Europas ledande utvecklare av skräppostfilter. Det danska företaget ägs av grundarna till jubii.dk, Henrik Sørensen och Martin Thorborg tillsammans med två programmerare, Daniel Hjortholt och Martin Dyring. SPAMfighter har 35 anställda och är baserat i Köpenhamn. SPAMfighter är skuldfritt och 100 procent finansierat av inkomster från försäljningen av SPAMfighterklienten. Varje dag tar SPAMfighter bort 12 miljoner skräppostmeddelanden från 15 miljoner testade epostmeddelanden mottagna av 3.2 miljoner användare i 215 länder/regioner.

SPAMfighter får sin kraft från det faktum att 3.2 miljoner användare, med ett enkelt klick, rapporterar den skräppost de får. När tillräckligt många har rapporterar samma epostmeddelande filtreras det automatiskt bort för alla användare. Resultatet är att cirka 90% av all skräppost filtreras bort innan det når någon användare.
Få mer information om SPAMfighter här.

För mer information, kontakta Martin Thorborg, info@spamfighter.com SPAMfighter ApS, Nattergalevej 6, 2., DK-2400 Copenhagen NV, Denmark. Telefon: +45 7022 1551 Fax (Europe): +45 3323 0376 Telefon (USA) +1 (561) 962-4166 Fax (USA) +1 (561) 962-4266 uspartners@spamfighter.com

» SPAMfighter - 04-05-2007

3 enkla steg för att uppdatera dina drivrutiner på din Windows-dator.Slow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Är din email full av skräppost? Gratis spamfilter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Nästa