SPAMfighter Släpper Uppdaterad Version med Förbättrad Detektion av Skräppost

Den senaste versionen av SPAMfighter erbjuder SPAMfighters användare bättre detektion av skräppost mot de senaste formerna av skräppost som plågar e-postanvändare i dag.

SPAMfighter har fortsatt att förbättra sitt unika skräppostfilter med nya metoder för att upptäcka de senaste formerna av bildbaserat skräppost såväl som nya trick som används av spammarna. Detta innebär bättre filtrering för SPAMfighters användare.

"Efter att ha arbetat mycket hårt för att ligge steget före spammarnas nya tricks, har vi gjort ett par stora förbättringar av SPAMfighters filter som filtrerar bort de nyaste formerna av skräppost. Vi kommer att fortsätta att jaga efter spammarna och erbjuda den bästa filtreringen vi kan." säger Martin Thorborg.

De flesta skräppostfilter som återfinns på internet idag är bayesiska filter. Dessa är förnärvarande enbart textbaserade, vilket eliminerar möjligheten att filtrera bildbaserad skräppost som är det största hotet från spammare. SPAMfighter har alltid använt ett unikt signaturbaserat filter som upptäcker både textbaserad skräppost och även den nya bildbaserade skräpposten.

Den senaste uppdateringen av SPAMfighter innehåller en stor uppgradering av motorn som upptäcker skräppost. Denna motor kör ett flertal lokala tester för att fånga misstänkta e-postmeddelanden. Detta kommer att öka antalet skräppostmeddelanden som upptäcks och filtreras av SPAMfighter.

SPAMfighter ha förbättrat upptäcken av nya former av skräppost. Ett exempel är skräppost som försöker försvåra upptäckt genom att försöka gömma bilder med text genom att rotera dem eller dela upp bilderna i pussel, vilket gör det svårare för filterna att upptäcka dem. En annan form av skräppost har text inuti de bifogade bilddelarna. SPAMfighter kan nu upptäcka denna text inuti dessa bilder och filtrera dem om det är nödvändigt.

Ytterligare ett exempel på nya skräppostmeddelanden som SPAMfighter kan filtrera är meddelande som försöker fejka sitt e-posthuvud. Detta innebär att de förfalskar avsändarens IP-adress, och utger sig för att komma från en e-postklient när de i själva verket kommer från en annan. SPAMfighters motor har designats att använda IP-adressen för att trigga en skräppostklassifikation på misstänkta e-postmeddelanden.

SPAMfighter är ett communitybaserat skräppostfilter, vilket ger användarna möjligheten att rapportera skräppost. Så fort ett epostmeddelande har rapporterats tillräckligt många gånger filtreras det automatiskt bort fårn alla användare. SPAMfighter skannar också skräppostmeddelanden med en, i motorn, inbyggd algoritm för att fastställa om ett meddelande är skräppost eller ej. Med den senaste uppdateringen av SPAMfighter är användare skyddade mot de senaste formerna av skräppost.

###
SPAMfighter är Europas ledande utvecklare av skräppostfilter. Det danska företaget ägs av grundarna till jubii.dk, Henrik Sørensen och Martin Thorborg tillsammans med två programmerare, Daniel Hjortholt och Martin Dyring. SPAMfighter har 35 anställda och är baserat i Köpenhamn. SPAMfighter är skuldfritt och 100 procent finansierat av inkomster från försäljningen av SPAMfighterklienten. Varje dag tar SPAMfighter bort 15 miljoner skräppostmeddelanden från 20 miljoner testade epostmeddelanden mottagna av 3.3 miljoner användare i 215 länder/regioner.

SPAMfighter får sin kraft från det faktum att 3.3 miljoner användare, med ett enkelt klick, rapporterar den skräppost de får. När tillräckligt många har rapporterar samma epostmeddelande filtreras det automatiskt bort för alla användare. Resultatet är att cirka 90% av all skräppost filtreras bort innan det når någon användare.
För mer information om SPAMfighter, klicka här.

För mer information, kontakta Martin Thorborg, info@spamfighter.com SPAMfighter ApS, Nattergalevej 6, 2., DK-2400 Copenhagen N, Denmark. Telefon: +45 7022 1551 Fax (Europe): +45 3323 0376 Telefon (USA) +1 (561) 962-4166 Fax (USA) +1 (561) 962-4266 uspartners@spamfighter.com

» SPAMfighter - 11-06-2007

3 enkla steg för att uppdatera dina drivrutiner på din Windows-dator.Slow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Är din email full av skräppost? Gratis spamfilter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Nästa