SPAMfighter och NovaStor ingår partnerskap


NovaStor private label-licensierar SPAMfighters registerverktyg för Windows

BOGA RATON, Fla. (13 juli, 2010) -- SPAMfighter, Europas marknadsledande utvecklare av säkerhetsprodukter för hemdatorer och servrar, meddelade idag att NovaStor, en internationellt ledande utvecklare av dataskydd och mjukvara för säkerhetskopiering, har valt att private label-licensiera deras registerverktyg för Windows, SLOW-PCfighter, för utvecklingen av NovaTuneUP. SLOW-PCfighter är tillgängligt på 23 olika språk och kan private label-licensieras till företag som på ett kostnadseffektivt sätt söker att förse sina kunder med värdefulla PC-lösningar som kräver ett minimum av tid avsatt för utveckling.

"SPAMfighter erbjuder oss de bästa tilläggslösningarna som hjälper oss att utöka vår produktportfölj för vår kundkrets", säger Mike Andrews, direktör på NovaStor. "Genom en White Label-licens för SLOW-PCfighter kan vi skapa NovaTuneUP och förse våra kunder med en oerhört kraftfull registerrensare för Windows som hjälper dem att lösa sina prestandaproblem."

NovaTuneUP är baserat på SPAMfighters populära mjukvarulösning, SLOW-PCfighter, och optimerar Windows uppstart genom att söka upp och ta bort oanvända registerposter från misslyckade installationer av mjukvara och drivrutiner, samt från felaktiga avinstallationer.

"Vi är väldigt nöjda över vårt partnerskap med NovaStor, som gör att vi kan erbjuda de otaliga fördelarna med vår populära registerrensare för Windows till deras konstant växande kundkrets", säger Lori Fraijo-Raygoza, direktör på SPAMfighter, Nordamerika. "SLOW-PCfighter är med sina minimala anspråk på utvecklingstid och merkostnader den perfekta lösningen för verksamheter som vill förse sina kunder med fler värdefulla produkter."

Om NovaStor

NovaStor (http://www.novastor.com) är en ledande internationell leverantör av mjukvarulösningar för dataskydd och datatillgänglighet och har bland annat utvecklat den industriledande lösningen för dataskydd, NovaBACKUP. NovaStor erbjuder mjukvara, SaaS-lösningar och tjänster för lokal och nätverksbaserad backup, återställning samt lagring av affärskritisk data. Bland NovaStors klienter finns hemanvändare, mobila användare, SMB-användare samt tjänsteleverantörer såväl som internationella verksamheter.
NovaStors kostnadseffektiva lösningar är plattforms- och hårdvaruoberoende och försäkrar att kundernas existerande och framtida IT-lösningar utnyttjas optimalt på ett teknologiskt och ekonomiskt hållbart sätt.
NovaStor har sitt högkvarter i Schweiz (Zug) samt har lokala kontor i Tyskland (Hamburg) och i USA (Agoura Hills), och finns genom partnerskap representerade i ett flertal länder.


Om SPAMfighter

SPAMfighter, med sitt huvudsäte i Danmark, är Europas ledande utvecklare av skyddsmjukvara, och erbjuder förstklassiga säkerhetsprodukter för hemdatorer och servar till 7 158 016 användare från 227 olika länder jorden runt. Utöver sitt prisbelönta spamfilter erbjuder SPAMfighter datoroptimering, anti-spionmjukvara och antiviruslösningar. SPAMfighter erbjuder också en uppsjö av flerspråkiga white label-lösningar. SPAMfighter grundades och ägs av Henrik Sørensen, Martin Thoborg (grundare av Jubii - Danmarks största webbportal, nu en del av Lycos Europe-nätverket), Daniel Hjortholt och Martin Dyring.

» SPAMfighter - 13-07-2010

3 enkla steg för att uppdatera dina drivrutiner på din Windows-dator.Slow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Är din email full av skräppost? Gratis spamfilter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Nästa