SPAMfighter Exchange Module har fått en Gold Award från Leading Microsoft Exchange Server communityn Msexchange.org

SPAMfighter Exchange Module (SEM) är ett användarvänligt spam- och virusfilter för Microsoft Exchange Server som för närvarande används av cirka 36,000 företag globalt. SEM ger ökat skydd mot alla emailspridda hot och phishing-försök med avancerade innehållsfilter, policy-åtgärder och en mycket effektiv och populär community-strategi för filtrering av skräppost.

I en omfattande undersökning som täcker installation, användning och SEM-funktioner gjord av MsExchange.org (www.msexchange.org), den ledande webbplatsen för Microsoft Exchange Server, nämner recensent Brien M. Posey, MCSE att få åtgärder i en Exchange Server-miljö är lika viktiga som bekämpa skräppost. I den omfattande undersökningen ges SEM en Gold Award-poäng på imponerande 4,8 / 5,0.

När det gäller administrationen av SEM säger recensenten: "Det finns också en Användargruppsfunktion som gör policy-hanteringen enklare i större organisationer" och "Jag gillade speciellt att SPAMfighter tillåter användare att bli importerade från Active Directory till en användargrupp automatiskt"

En av riskerna av installationen av ett spamfilter i ett företag är risken för s.k. false-positives (vanliga e-mail som blockeras). Recensenten menar att "Den senaste versionen ger dig möjlighet att vitlista typer av bifogade filer, vilket är till stor hjälp för de som behöver ta emot körbara filer via e-post."

Recensenten avslutar genom att dela ut en Gold Award och kommenterar: "Jag tyckte att programmet var mycket lätt att installera samt konfigurera och alla nya funktioner kommer hjälpa organisationer att effektivt bekämpa skräppost och samtidigt undvika false-positives".

Henrik Sorensen, SPAMfighter VD kommenterar, "Vi är glada att bli erkända för de ansträngningar vi lagt ner på denna produkt. SEM har visat sitt värde och vi är redo för utmaningarna på den spännande SMB-marknaden (små och medelstora företag).

Hela recensionen finns att läsa här (engelska): http://www.msexchange.org/articles_tutorials/product-reviews/product-review-spamfighter-exchange-module.html

SEM är tillgängligt på 6 språk och en 30 dagars full testversion som kan laddas ner här SPAMfighter Exchange Module

Mer om SEM:

SPAMfighter Exchange Module är ett community-baserad antispam- och och virusfilter för Exchange Server och Microsoft Exchange Server och innehåller funktioner såsom:

  • Community / IP-adress / DNSBL-filtrering
  • Avancerade Spam Policy-åtgärder för enskilda individer/användargrupper
  • Prisbelönad antispam-motor
  • Förbättrad innehållsfilter med en snabb, intelligent textanalysfunktion för vitlistor
  • Fullständigt integrerad med MS Exchange Server 2000, 2003, 2007, 2010 och Microsoft Small Business Server
  • Riskfritt - inga Exchange-driftstopp på grund av SEM
  • Gratis telefon- och mailsupport
  • Språkstöd: engelska, tyska, danska, holländska, franska, spanska

» SPAMfighter - 05-10-2011

3 enkla steg för att uppdatera dina drivrutiner på din Windows-dator.Slow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Är din email full av skräppost? Gratis spamfilter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Nästa