Två av SPAMfighters produkter klarade VB100 testet

Under de senaste åren har vi sett en betydande ökning av antalet malware-attacker mot företag och privatpersoner. Även om den totala nivån av spam har minskat så har spammare utvecklat nya metoder för att hålla sig gömda och locka människor med phishing-attacker och annan sofistikerad skadlig kod.

SPAMfighter, Europas ledande utvecklare av antispam-verktyg presenterar stolt ännu en VB100-certifiering för två av sina bästa antispam-lösningar. VBSpam gör regelbundna jämförande tester och jämförelser av antispam-lösningar och är allmänt erkända för sina djupgående och noggranna tester.

De två SPAMfighter-produkter som ingick i VBSPAMs jämförelsetest i November 2011 var konsumentprodukten SPAMfighter och SPAMfighter Mail Gateway för servrar, som riktas till små och medelstora företag. Båda produkterna klarade testet vilket visar att de är effektiva spamfilter. SPAMfighter är ett skräppostfilter för Outlook och andra epostklienter från Microsoft samt Mozilla Thunderbird. Programmet finns i en gratis version och en PRO-version. Gratisversionen kan hämtas här

SPAMfighter Mail Gateway är en populär antispam-lösning för företag som vill skydda sig mot spam, phishing och alla typer av epost-relaterade hot mot företaget. Programmet är tillgängligt som en fullständig testversion i 30 dagar och kan laddas ner här

"Som alltid är vi glada att få ett erkännande av branschen med dessa certifieringar. Våra kunder kan välja våra lösningar och känna sig trygga", konstaterar Henrik Sørensen, medgrundare av SPAMfighter.

» SPAMfighter - 08-12-2011

3 enkla steg för att uppdatera dina drivrutiner på din Windows-dator.Slow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Är din email full av skräppost? Gratis spamfilter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Nästa