Vælg sprog:
SLOW-PCfighter

Anmeldelser af SLOW-PCfighter - indsendt af brugere og magasiner.

"Hastigheden er fantastisk og nu performer min computer næsten som en af Apples store maskiner - Alting er hurtigt! Vi er dybt imponeret over den hastighed som SLOW-PCfighter har givet vores maskine, det er derfor jeg vil anbefale dette program til alle jeg kender - programmet fortjener det!"
- Leo Bergsted Mortensen, Direktør hos Continue A/S, Danmark

Kåringer og priser

BrotherSoft.com siger:
"...SLOW-PCfighter er et godt valg og anbefalet værktøj til at forhøje systemets hastighed..."

"Jeg bliver nødt til at fortælle jer den overraskelse jeg fik, efter at jeg har fået SLOW-PCfighter.
Min PC var langsom, programmer havde svært ved at åbne, fik tit fejlmeddelelser osv... Jeg overvejede faktisk at købe en ny pc. Jeg fik købt og installeret SLOW-PCfighter. Efter første gennemkørsel fandt den ca 2500 fejl der blev rettet. Nu kører min pc som en mis. Den er blevet hurtig, åbner alle programmer uden problemer osv.. - ja, jeg har fået en "ny" computer. Tak for det. Jeg anbefaler selvsagt SLOW-PCfighter overfor alle mine venner og bekendte. Fedt produkt."

- Viggo Østebø.

Kåringer og priser

Software informer:
"Næsten alle ved at når der er problemer med en PC's hastighed er det næsten altid Windows registreringsdatabasen. Sådanne problemer kan nedsætte computerens performance meget, fordi Windows skal bruge tid til at åbne, søge og læse data fra registreringsdatabasen. Heldigvis er SLOW-PCfighter et meget værdifuldt værktøj som kan løse disse problemer med et par simple klik"

"Jeg har i månedsvis haft problemer m. Java, når jeg spiller kort online. Jeg gik fejlagtigt ud fra, at det var TV2.spil, der havde en gammel server - men jeg har lige købt PC-SlowFighter: og problemet blev løst på sekunder! Her bør jeg nævne, at jeg spiller med en spritny HP pc fra November 09!. Så tænkte jeg, at det må da være begrænset, hvor mange fejl, der kan være på en relativt ny PC....??!! Jeg har måttet genstarte hele tiden, fordi min PC 'låste', når jeg forlod et spillerum. Jeg var SÅ træt af det! Jeg er ellers ikke én, der sådan falder for tilbud på Nettet, men jeg kan virkelig anbefale SLOW-PCfighter. For sølle kr. 125,- kan jeg nu spille løs online!! Jeg ved godt, at det lyder for godt til at være sandt - men jeg har logget på det dér spillerum 2x - og logget af igen ........ weeeeeeeeeeeeeee Det hele kører bare!"
- Heidi Holmgård

Breetpunt.nl siger
"SLOW-PCfighter rensede en masse, men bliver computeren hurtigere? Måden at måle det på er bedst ved at se hvordan computeren er at arbejde med. Opstarten er egentlig ikke hurtigere, men computeren er generelt MEGET hurtigere. Programmerne arbejder meget hurtigere og har en bedre responstid. Vores computer er stadig ikke et Ferrari, men SLOW-PCfighter har klart gjort en positiv effekt."

Anmeldelser af SLOW-PCfighter - indsendt af brugere og magasiner.

"Tak for SLOW-PCfighter, programmet hjalp mig og jeg er meget glad"
- Lisbeth Padma Bronée, Danmark

Anmeldelser af SLOW-PCfighter - indsendt af brugere og magasiner.

Softpedia siger
"Alt er så simpelt, så alle brugere kan være med, lige meget om personens computer erfaringer. Programmet har et velstruktureret brugerflade og det er næsten umuligt at blive forvirret.
Registry cleaneren gør et godt job med at finde fejl og derefter rette dem, så computeren bliver stabil. Programmet tager automatisk backup af dine filer før at den går igang"

"Jeg har haft SLOW-PCfighter i et år, og har lige købt ny licens, jeg har anbefalet programmet til et par venner, som også har installeret det, vi er alle tilfredse med SLOW-PCfighter."

- mvh. Børge Lyngsø Christensen

"SLOW-PCfighter er endnu et godt produkt fra SPAMfighter. Mange tak"
- Kasper G. Andersen

Awards and Prizes


"Et rigtig godt stykke software, der effektivt hjælper med til at holde din computer i topform."

At løse problemerne på din computer manuelt kan tage lang tid og du kan risikere at ødelægge computeren. Hvis du ved en fejl fjerner vigtige filer kan din computer risikere at crache!

".....således vil SLOW-PCfighter bringe din computers hastighed tilbage til dens oprindelige hastighed. Den vil løse problemerne med at din PC crascher."

Awards and Prizes

Jeff Levy, "Digital doktoren"
"Jeg er imponeret og kan lide produktet. SLOW-PCfighter gør præcist hvad den lover - bekæmper problemer med langsomme pc'ere"

Priser

"Stoler du ikke på registry cleaners? Det er ikke noget problem, SLOW-PCfighter laver en backup af din registry før den fixer eventuelle fejl"

Priser

Geek's for president
"...afhjælper automatiske fejl. Softwaren vil automatisk finde fejl hvis du slår "Start ved systemstart" til og du vil være tæt på en fejlfri PC, Det bedste er at du ikke skal røre en finger og brugerfladen er meget simpel. Selv min bedstemor vil kunne betjene det.....


Gratis skanning til Windows

Vi skanner din PC gratis og fortæller hvad der skal rettes.

Spørgeskema vedrørende langsom PC

SLOW-PCfighter fungerer med
Windows 8 Compatible      Compatible with Windows 7

og
Windows Vista & Windows XP

Vi er stolte af at være

Microsoft Gold Certified Partner

Intel Software Partner

OPSWAT Certified Partner