Valitse kieli
SLOW-PCfighter

Tuotearvioita SLOW-PCfighterin käyttäjiltä ja aikakauslehdiltä

"Kiitos SLOW-PCfighter ohjelmistosta. Kiitos nopeasta tuotetuesta.
Yrityksenne on yhtiömuodoista sellainen, mitä kunnioitan, ja näinollen vakuutan, että SPAMfighter ja SLOW-PCfighter, ovat hyvämaineinen ja tehokas yritys. "

- Ralph Selwyn, Sydney, Australia

Tunnustukset ja palkinnot

BrotherSoft.com sanoo:
"... SLOW-PCfighter on hyvä valinta ja suositeltu työkalu lisäämään järjestelmän nopeutta ..."

"Jälleen kerran kiitos avusta, nyt "Kaikki järjestelmät toimii!" tietokoneen turvaohjelmien kanssa - olen juuri puhdistanut 1800 Virhettä! ja uhmannut "tietokoneasiantuntijaa myymälässä, joka sanoi, että kone oli tehnyt tehtävänsä ja tarvittaisiin tilalle uusi! Kiitos Fighterille siitä, että olen juuri pidentänyt tietokoneeni elinikää ja haluan välittää vinkin monille muille" - Kiitti Allan Collins

Tunnustukset ja palkinnot

software.informer sanoo:
"Lähes jokainen tietää, että kun tietokoneella on hidas suorituskyky, useimmiten se johtuu joistakin ongelmista Windowsin rekisterissä. Nämä ongelmat hidastavat tietokonettasi merkittävästi, koska Windows tarvitsee enemmän aikaa ladatakseen, hakeakseen ja lukeakseen tietoja rekisteristä. Mutta onneksi SLOW-PCfighter on erittäin hyödyllinen työkalu, joka pystyy ratkaisemaan tämän ongelman helposti, vain muutamalla napsautuksella. "

"No SLOW-PCfighter pelasti vanhan tietokoneeni. Se löysi 1432 virhettä. Se toimii kuin uusi tietokone. Paljon kiitoksia"
- D. Johnson

Breekpunt.nl sanoo:
"Ohjelma puhdisti paljon tietokoneestamme, mutta saako tietokoneesta nopeamman? Paras tapa on testata, miten PC toimii normaalissa käytössä. Käynnistys ei oikeastaan ole nopeampi, mutta yleisestiottaen tietokone on paljon nopeampi. Ohjelmat latautuvat nopeasti ja sujuvasti. Tietokone ei ole vielä nopeushirviö, mutta SLOW-PCfighterilla on selvästi myönteinen vaikutus. "

Tuotearvioita SLOW-PCfighterin käyttäjiltä ja aikakauslehdiltä

"... PAM! SE OLI AIVAN KUIN UUSI! Yritin kahta (2) muuta "nopea PC" -ohjelmaa turhaan ja aloin miettiä, kuinka olisi varaa ostaa uusi tietokone. NYT MINULLA ON KUIN UUSI TIETOKONE! VANHA KONEENI ON lähes UUDEN VEROINEN!! Voi Pyhä lehmä, se todellakin toimii! Kiitos, kiitos todella paljon kun todella teette sen, mitä mainoksessanne sanotaan!
On olemassa mies, joka on professori UAH (University of Alabama Huntsville, kampus), joka opettaa tietokoneiden ohjelmointia ja hän yritti muutamia asioita 2 kuukautta sitten, mutta se auttoi ainoastaan hyvin pienen määrän. Kysyin ohjelmia, jotka tulevat sähköpostiini ja lupaavat nopeamman tai jopa kuin uudenveroisen vauhdin ja hän sanoi, että voit kokeilla niitä, mutta ne auttavat vain vähän. ROSKAA! En tiedä miksi, mutta TEIDÄN "SLOW PC FIGHTERinne" TOIMII!! JA TOIMII ERITTÄIN, ERITTÄIN HYVIN !..."
- Tom Guzik

Tuotearvioita SLOW-PCfighterin käyttäjiltä ja aikakauslehdiltä

Softpedia sanoo:
"Kaikki on riittävän yksinkertaista jokaiselle käyttäjälle riippumatta hänen atk-taidoistaan, löytääkseen kaikki esilläolevat vaihtoehdot, ilman mitään vaikeuksia. Hyvin organisoitu kohtaamisalue ei aiheuta pientäkään hämmennystä.
Rekisterin puhdistaja tekee hyvää työtä löytämällä virheitä ja poistamalla niitä järjestelmän vakauttamiseksi. Varmuuskopiot hoituvat automaattisesti oletuksena säästäen tiedot ennen niiden poistamista."

"ILAHTUNUT. Tietokoneeni käyttäytyy hyvin todella huonon parin viikon jälkeen, jonka aikana kärsivällisyyteni oli murtumispisteessä! Olen jo kertonut teistä ystävälleni, ja tulen välittämään viestinne eteenpäin mitä pikimmiten. Kiitos"
- Rachel

"SLOW-PCfighter on jo toinen huippuluokan tuote teiltä. Paljon kiitoksia"
- Kasper G. Andersen

Awards and Prizes

".... SLOW-PCfighter on pieni, mutta erittäin tehokas ja suosittu 'puhdistusmenetelmä'...."

Toivoisitko että sinulla olisi nopeampi tietokone? Oletko koskaan tuntenut harmia odottaessasi tietokoneesi olevan paljon nopeampi? On useita asioita, jotka voivat tehdä tietokoneesi hitaaksi ja menettämään nopeutta.

..... Siis, Slow PC Fighter saa tietokoneesi nopeuden takaisin alkuperäiseen nopeuteen. Se ratkaisee niitä ongelmia, joiden vuoksi tietokoneesi kaatui

Awards and Prizes

Jeff Levy, Digitaalisten aineiden tohtori
"Olen vaikuttunut, pidän tuotteesta. SLOW-PCfighter tekee juuri sen, minkä se sanoo tekevänsä- taistee hidasta PC:tä vastaan"
Jeff Levy, Digitaalisten aineiden tohtori, KABC

Palkinnot

"Etkö luota Rekisterin siivoojiin? Se ei ole ongelma, SLOW-PCfighter on varovainen pitäessään sinut turvassa, varmuuskopioimalla rekisterisi ennen kuin se korjaa mahdolliset virheet."

Palkinnot

Geek's for president says
"...Auto fix errors - The software will look for errors by itself, if you enable "Run at systemboot" you will be close to a error free PC. Best part, you will not have to move a finger..." and "...The layout - The software layout is very simple, and this may be the thing I like the most, even my grandma would have enough experience to use this..."


Aloita ilmainen Windows -käyttöjärjestelmän skannaus

Hanki ilmainen SLOW-PCfighterä-skannaus - Huippuluokan tietokoneen optimoija

Tutkimus Slow PC:stä

SLOW-PCfighter tukee
Windows 8 Compatible      Compatible with Windows 7

ja
Windows Vista & Windows XP

Lisäksi olemme ylpeästi

Microsoft Gold Certified Partner

Intel Software Partner

OPSWAT Certified Partner