Select language
SLOW-PCfighter

Kako onemogućiti zaslon za ažuriranje "Odabira preglednika"

Pojavljuje Vam li se iritantni prozor za "Odabir preglednika" svaki put kad ponovno pokrenete svoje osobno računalo? Nema mjesta strahu - moguće je onemogućiti iskakanje tog prozora za "Odabir preglednika" pomoću par jednostavnih klikova mišem.

Možda ste svjesni prozora za Odabir preglednika koji se pojavljuje svaki put kada pokrenete svoje računalo. A možda ne možete naći jednostavan način onemogućivanja / blokiranja tog iritantnog iskakanja prozora - SLOW-PCfighter Vam u tome može pomoći!

Zahvaljujući protutrustovskom zakonodavstvu u EU-u (Europskoj uniji) Microsoft i EU usuglasili su se da ispitaju korisnike operativnog sustava Windows o tome koji bi preglednik preferirali kao svoj standardni preglednik. Nedavno je Microsoft objavio datoteku za obnovu za sve korisnike sustava Windows u EU-u, kojom se aktiviralo to glasovanje i otada se taj iritantni prozor počeo pojavljivati na svakom računalu.

SLOW-PCfighter može Vam pomoći u rješavanju tog problema BESPLATNO !

4 jednostavna koraka za onemogućivanje / blokiranje "Odabira preglednika" pomoću programa SLOW-PCfighter

1. BESPLATNO preuzmite s interneta i instalirajte SLOW-PCfighter!

2. Otvorite SLOW-PCfighter i otiđite na "Menadžer pokretanja"

3. Onemogućite / maknite križić iz kućice za "Odabir preglednika"

4. Pritisnite "Spremi"

Sada je "Odabir preglednika" onemogućen i nema više iritantnog iskakanja prozora!

Molimo imajte na umu

Browserchoice.exe NIJE špijunski program ni virus nego Microsoftov program

Ako je na Vašem računalu operativni sustav Windows 7, aplikacija Preglednika uklanja Internet Explorer iz njegove zadane lokacije u izborniku Start i u Vašoj traci zadataka

Ako ne postavite IE (Internet Explorer) kao svoj zadani preglednik interneta, aplikacija za Odabir preglednika ne poduzima nikakve promjene na Vašem osobnom računalu.

SLOW-PCfighter može Vam pomoći u rješavanju tog problema BESPLATNO !

Preuzmite za Windows