Select language
SLOW-PCfighter

Osvrti na ovaj proizvod od strane korisnika softvera SLOW-PCfighter i časopisa

"Zahvaljujem Vam na softveru SLOW-PCfighter. Zahvaljujem Vam i na brzoj podršci za taj proizvod.
Vaša je tvrtka od vrste koju poštujem, a ovime potvrđujem da su i tvrtka SPAMfighter i softver SLOW-PCfighter ugledne i djelotvorne tvrtke".

- Ralph Selwyn, Sydney, Australija

Nagrade i počasti SPAMfightera

BrotherSoft.com kaže:
"...SLOW-PCfighter vrlo je dobar odabir i preporučujem taj alat za ubrzavanje sustava..."

"Zahvaljujem Vam još jedanput na pomoći. Sad vrijedi ona "Svi sustavi rade!" s ovim računalnim borcem - upravo sam počistio 1.800 pogrešaka! I tako se suprotstavio "računalnom stručnjaku" u servisu koji je rekao da je stroj odradio svoje i da ga je potrebno zamijeniti! Zahvaljujući Fighter-u mislim da sam upravo produljio životni vijek stroja i proslijedit ću ovaj savjet mnogim drugima".
- Chees Allan Collins

Nagrade i počasti SPAMfightera

software.informer kaže:
"Gotovo svatko zna da je, kada osobno računalčo ima sporu radnu uspješnost, to u većini slučajeva posljedica problema u registru sustava Windows. Ti problemi znatno usporavaju Vaše računalo jer je sustavu Windows potrebno više vremena za učitavanje, pretragu i pronalaženje podataka iz registra. Ali, nasreću, SLOW-PCfighter je vrlo koristan alat koji može jednostavno riješiti taj problem u svega par klikova."

"Dakle, SLOW-PCfighter spasio je moje staro osobno računalo, pronašao je 1.432 pogreške. Sada ono radi kao novo osobno računalo. Hvala Vam lijepa".
- D. Johnson

Breekpunt.nl kaže:
"Ovaj je program počistio dosta toga na mojem računalu, ali hoće li računalo biti išta brže?Najbolji je način da se to sazna testiranje radne uspješnosti računala pri normalnom korištenju. Samo pokretanje nije nešto znatno brže, ali, općenito gledano, računalo radi mnogo brže. Programi se učitavaju brzo i neometano. Moje računalo još uvijek nije alfa i omega brzine, ali SLOW-PCfighter očito ima pozitivno djelovanje."

Osvrti na ovaj proizvod od strane korisnika softvera SLOW-PCfighter i časopisa

"...BUM! KAO NOVO! Isprobao sam dva (2) druga programa za ubrzavanje osobnih računala, ali BEZ KORISTI i već sam počeo razmiščljati o tome kako ću si priuštiti novo osobno računalo. A SAD IMAM NEŠTO KAO NOVO RAČUNALO!! MOJE STARO SE VRATILO u stanje gotovo NOVOG!! Zaboga, pa to stvarno funkcionira! Hvala Vam, hvala Vam lijepa za ispunjavanje obećanja iz svog oglasa!
Profesor na sveučilištu UAH (University of Alabama Huntsville, kampus), koji predaje Računalno programiranje, i sam je isprobao nekoliko programa prije 2 mjeseca, ali su mu oni pomogli samo u vrlo maloj mjeri. Pitao sam ga o programima, o kojima mi obavijesti stižu elektroničkom poštom, koji obećavaju brža računala, pa čak i stanje Poput novog i on mi je rekao da ih mogu isprobati, ali da će mi oni vrlo malo pomoći. GLUPOST! Ne znam zašto, ali VAŠ "SLOW PC FIGHTER" UISTINU FUNKCIONIRA!! I TO VRLO, VRLO DOBRO!..."

- Tom Guzik

Osvrti na ovaj proizvod od strane korisnika softvera SLOW-PCfighter i časopisa

Softpedia kaže:
"Vrlo je jednostavno za svakog korisnika, bez obzira na njegove/njezine računalne vještine, bez ikakvih poteškoća pronaći svaku moguću opciju koja postoji. Dobro strukturirano sučelje ne ostavlja mnogo prostora za zbunjenost.
Čistač registra obavlja dobar posao u pronalaženju i eliminaciji pogrešaka u cilju stabilnosti sustava. Opcije za izradu sigurnosne kopije automatski se upliću kao već zadana opcija, spremajući podatke prije njihova brisanja."

"Softver je pronašao 1.680 pogrešaka. Brzo je skenirao moje osobno računalo i, dok je ono ranije radilo depresivno sporo, sada radi savršeno. Hvala Vam lijepa za ovaj izvrstan proizvod".
- B. Nielsen

"SLOW-PCfighter još je jedan izvrstan Vaš proizvod. Hvala Vam lijepa".
- Kasper G. Andersen

Awards and Prizes

"....SLOW-PCfighter je malena, ali iznimno moćna i popularna 'aplikacija za čišćenje'...."

Želite li imati brže računalo? Jeste li ikada bili ojađeni dok ste čekali da se Vaše računalo podigne, priželjkujući da je ono mnogo brže? Mnogo je čimbenika koji mogu usporiti Vaše računalo i uzorkovati gubitak njegove brzine rada.

.....Dakle, Slow PC Fighter vratit će brzinu vašeg računala na izvornu brzinu. A riješit će i probleme pada sustava Vašeg osobnog računala.

Awards and Prizes

Jeff Levy, Digitalni doktor
" Impresioniran sam, sviđa mi se ovaj proizvod. SLOW-PCfighter čini upravo ono što tvrdi da čini - bori se s problemom usporenih osobnih računala"
Jeff Levy, Digitalni doktor, KABC

Nagrade

"Ne vjerujete čistačima registra? To nije nikakav problem, SLOW-PCfighter dobro se brine da Vas drži sigurnima kreiranjem sigurnosne kopije Vašeg registra prije popravljanja grešaka."

Nagrade

Geek's for president says
"...Auto fix errors - The software will look for errors by itself, if you enable "Run at systemboot" you will be close to a error free PC. Best part, you will not have to move a finger..." and "...The layout - The software layout is very simple, and this may be the thing I like the most, even my grandma would have enough experience to use this..."


Preuzmi sada

Iskoristite besplatno skeniranje softverom SLOW-PCfighter - najsuvremenijim optimizatorom osobnih računala

Anketa o sporim osobnim računalima

SLOW-PCfighter radi na
Windows 8 Compatible      Compatible with Windows 7

i
Windows Vista & Windows XP

Ponosni smo što smo

Microsoft Gold Certified Partner

Intel Software Partner

OPSWAT Certified Partner