Selecteer een taal:
SLOW-PCfighter

Productbeoordelingen van SLOW-PCfighter Gebruikers en tijdschriften

"Bedankt voor de SLOW-PCfighter software. Bedankt voor jullie snelle productondersteuning.
Jullie bedrijf is het soort bedrijf waar ik respect voor heb en ik verklaar hierbij dat SPAMfighter en SLOW-PCfighter
een fatsoenlijk en efficient berdijf is."
- Ralp Selwyn, Sydney, Australia

Awards en Prijzen

BrotherSoft.com zegt:
"...SLOW-PCfighter is een goeie keus en een aanbevolen tool om de snelheid van het systeem te verhogen..."

"Nogmaals bedankt voor je hulp, we zijn er helemaal klaar voor! met computer fighter - Ik heb net 1800 fouten opgelost! en de computer expert uit de winkel getrotseerd die zei dat het apparaat op was en vervangen moest worden! Dankzij Fighter heb ik geloof ik het leven van mijn apparaat verlengd en zal de tip aan vele anderen doorgeven.
- Chees Allan Collins

Awards en Prijzen

software.informer zegt:
"Bijna iedereen weet dat als een PC langzaam presteert, in de meeste gevallen dat komt door problemen met het WIndows Register. Deze problemen vertragen uw computer aanzienlijk, omdat Windows meer tijd nodig heeft om te laden, te zoeken en gegevens uit het Register uit te lezen. Maar gelukkig is SLOW-PCfighter een heel handige tool die in staat is dit probleem makkelijk op te lossen, slechts met een paar klikken.

"SLOW-PCFighter heeft mijn oude PC gered, het vond 1432 fouten. Mijn PC werkt weer als nieuw. Hartstikke bedankt"
- D.Johnson

Breekpunt.nl zegt:
"Het programma heeft op onze computer een heleboel opgeruimd, maar zal de computer nu ook sneller zijn? Dat is beste te controleren door de PC met normaal gebruik te testen. Het opstarten is niet echt sneller geworden, maar de computer is over het algemeen wel een stuk sneller geworden. Programma's laden snel en vlot. De computer is nog steeds geen snelheidsmonster, maar SLOW-PCfighter heeft duidelijk een positief effect."

Productbeoordelingen van SLOW-PCfighter Gebruikers en tijdschriften

"...BOEM! HET WAS WEER ALS NIEUW! Ik heb twee andere snelle PC programma's ZONDER SUCCES uitgeprobeerd en begon na te denken over hoe ik een nieuwe PC kon betalen. NU HEB IK EEN COMPUTER DIE ZO GOED ALS NIEUW IS!! MIJN OUDE IS TERUG en bijna ALS NIEUW!! Jeetje, het werkt echt! Bedankt, Hartstikke Bedankt dat jullie doen wat jullie advertentie zegt!
Er is een man die hoogleraar is aan de Universiteit van Alabama Huntsville, die lesgeeft in Computerprogrammering en 2 maanden geleden een paar dingen heeft uitgeprobeerd, maar het hielp maar een heel klein beetje. Ik heb hem gevraagd naar de programma's waar ik e-mails over ontvang die een snellere of zelfs Snelheid Als Nieuw beloven en hij zei dat ik ze kan proberen, ma11ar ze zillen maar een klein beetje helpen. ONZIN! Ik weet niet waarom, maar jullie "SLOW PC FIGHTER" WERKT!! EN WERKT HEEL HEEL GOED!..."
- Tom Guzik

Productbeoordelingen van SLOW-PCfighter Gebruikers en tijdschriften

Softpedia zegt:
"Alles is simpel genoeg voor elke gebruiker, ongeacht zijn/haar computervaardigheden, om elk van de aanwezige opties zonder moeite te vinden. De goed gestructureerde gebruikersomgeving laat geen ruimte over voor verwarring.
De register cleaner doet zijn werk goed met het opsporen van de fouten en ze uit te schakelen voor de stabiliteit van het systeem. Back-up opties grijpen standaard automatisch in, bewaren de gegevens voordat ze worden verwijderd."

"FANTASTISCH. Mijn computer reageert goed na een paar hele slechte weken toen mijn geduld echt op begon te raken! Ik had een vriend al over je verteld en zal je e-mail zo snel mogelijk doorsturen. Bedankt"
- Rachel

"SLOW-PCfighter is nog een geweldig product van jullie. Heel erg bedankt"
- Kasper G. Andersen

Awards and Prizes

"....SLOW-PCfighter is een kleine maar extreem krachtige en populaire 'opruim-applicatie'...."

Wenst u soms dat u een snellere computer had? Raakt u gefrustreerd tijdens het wachten op uw computer, wensende dat het een stuk sneller zou gaan?

..... Dus, SLOW PC Fighter zal uw computer terugsnellen naar zijn oorspronkelijke staat. Het zal de problemen van het crashen van uw PC oplossen.

Awards and Prizes

Jeff Levy, de Digitale Dokter
"Ik ben onder de indruk, ik vind het een goed product. SLOW-PCfighter doet precies wat het zegt dat het doet - bestrijd het probleem van langzame PC's"
Jeff Levy, de Digitale Dokter, KABC

Prijzen

"U vertrouwt Register cleaners niet? Dat is geen probleem, SLOW-PCfighter draagt er zorg voor om u veilig te te houden, maakt een back-up van uw Register voordat het begint met het repareren van fouten."

Prijzen

Geek's for president says
"...Auto fix errors - The software will look for errors by itself, if you enable "Run at systemboot" you will be close to a error free PC. Best part, you will not have to move a finger..." and "...The layout - The software layout is very simple, and this may be the thing I like the most, even my grandma would have enough experience to use this..."


Start Gratis Scan voor Windows

Ontvang een gratis scan van SLOW-PCfighter - de state-of-the-art pc versneller.

Enquete over trage PC's

SLOW-PCfighter werkt met
Windows 8 Compatible      Compatible with Windows 7

en
Windows Vista & Windows XP

Wij zijn trots om Microsoft Partner te zijn

Microsoft Gold Certified Partner

Intel Software Partner

OPSWAT Certified Partner