Välj språk:
SLOW-PCfighter

Användare och recensenter tycker till om SLOW-PCfighter

"Nu blev det full fart på datorn. Rekommenderar gärna ert program!"
- Björn Strandberg

Utmärkelser och priser

BrotherSoft.com säger:
"...SLOW-PCfighter är ett bra val och ett rekommenderat verktyg om du vill snabba upp ditt system..."

"Än en gång tack för er hjälp. Nu kör systemet på datorn smärtfritt. Jag har precis fixat 1800 felmeddelanden! och trotsade "datorexperten" i butiken som sa att datorn var slutkörd och behövde ersättas! Tack vare SLOW-PCFighter tror jag att jag precis har förlängt livet på datorn och kommer definitivt att tipsa andra om detta".
- Chees Allan Collins

Utmärkelser och priser

software.informer säger:
"Nästan alla vet att när en dator har en dålig prestanda är det i de flesta fall på grund av vissa problem med Windows-registret. Dessa problem saktar ner din dator betydligt, eftersom Windows behöver mer tid att läsa, söka och läsa data från registret. Men lyckligtvis är SLOW-PCfighter ett mycket användbart verktyg som kan lösa detta problem enkelt, genom bara ett par klick. "

"Ett jättebra program och lätt att använda.Och snabbt går det."
- Monica Andersson

Breekpunt.nl säger.
"Programmet städar undan mycket på vår dator, men kommer datorn vara snabbare för det? Det bästa sättet är att testa hur datorn fungerar vid normal användning. Uppstartsprocessen är egentligen inte snabbare, men generellt är datorn mycket snabbare. Program laddas snabbt och smidigt. Datorn är fortfarande inte ett hastighetsmonster, men SLOW-PCfighter har en klart positiv effekt. "

Användare och recensenter tycker till om SLOW-PCfighter

"...PANG! DATORN ÄR SOM NY IGEN! Jag testade två andra program men till ingen nytta och började fundera på hur jag skulle ha råd till att köpa en ny dator. MEN NU ÄR JU MIN DATOR SOM EN NY!! MIN GAMLA ÄR TILLBAKS nästan SOM NY!! Wow, det fungerar verkligen! Tack så mycket för att de löften som står i reklamen verkligen infrias!
Det finns en man som är professor på UAH (University of Alabama Huntsville, campus) som undervisar i datorprogrammering och han provade några grejer för två månader sedan men det hjälpte bara väldigt lite. Jag frågade honom om vad han tyckte om de programmen som annonserades i email till mig som lovade snabbare en snabbare dator och han sa att jag borde testa dem men att de bara skulle hjälpa lite. STRUNTPRAT! Jag vet inte hur det har gått till men SLOW-PCFIGHTER FUNGERAR!! VÄLDIGT BRA DESSUTOM!..."
- Tom Guzik

Användare och recensenter tycker till om SLOW-PCfighter

Softpedia säger:
"Verktyget är tillräckligt enkelt för alla användare, oavsett hans eller hennes datorkunskaper. Alternativ och inställningar hittas lätt utan problem. Det välstrukturerade gränssnittet lämnar inte något utrymme för förvirring.
Register-rensaren gör ett bra jobb med att upptäcka fel och eliminera dem så att det blir stabilitet i systemet. Alternativ för säkerhetskopiering ingriper automatiskt som standard och sparar data innan du tar bort den."

"JÄTTENÖJD. Min dator fungerar riktigt bra nu efter några dåliga veckor när mitt tålamod var på bristningsgränsen! Jag har redan berättat för en vän om er och vidarebefordrar er email. Tack!"
- Rachel

"Tilfreds med SLOW-PCfighter?
Svaret är JA. Jag har fått tillbaka min snabba dator som jag hade förr. Vid första felsökningen så hade jag 2718 fel, och nu brukar det bli 5 -10 fel, så det är en enorm skillnad, så tack så mycket för ert fantastiska program."

- Solveig Tovote

Awards and Prizes

"...SLOW-PCfighter är ett litet men extremt kraftfullt "städprogram"..."

Önskar du att du hade en snabbare dator? Har du någonsin känt dig irriterad över långa väntetider och önskat att din dator var mycket snabbare?

...Med andra ord, SLOW-PCfighter kommer göra att din dator är lika snabb som den var som ny. Programmet kommer lösa problemen som ligger bakom att din PC krashar.

Awards and Prizes

Jeff Levy, den digitala doktorn
"Jag är imponerad och jag gillar produkten. SLOW-PCfighter gör precis som det sägs - tar upp kampen mot långsamma datorer"
Jeff Levy, digital doktor, KABC

Utmärkelser

"Litar du inte på register-städprogram? Det är förståeligt, och därför lägger SLOW-PCfighter stor vikt på att du ska känna dig säker och säkerhetskopierar ditt register innan eventuella fel repareras."

Utmärkelser

Geek's for president says
"...Auto fix errors - The software will look for errors by itself, if you enable "Run at systemboot" you will be close to a error free PC. Best part, you will not have to move a finger..." and "...The layout - The software layout is very simple, and this may be the thing I like the most, even my grandma would have enough experience to use this..."


Gratis skanning för Windows

Vi undersöker din dator gratis och meddelar vad som behöver åtgärdas!

Undersökning om Långsam dator

SLOW-PCfighter fungerar med
Windows 8 Compatible      Compatible with Windows 7

och
Windows Vista & Windows XP

Vi är också stolta över att vara

Microsoft Gold Certified Partner

Intel Software Partner

OPSWAT Certified Partner