Vælg sprog:
SPAMfighter

Bloker spam nu med SPAMfighter

Den perfekte løsning til privatbrugeren og det lille firma, der vil fjerne spam på selve computeren. SPAMfighter Pro installeres nemt i Outlook, Outlook Express, Windows Mail og Thunderbird.

Leder du efter en måde at blokere for spam på? SPAMfighter Anti Spam bliver brugt af hundredetusinde hjemme- og virksomhedsbrugere på både PC og servers i 237 lande.

Har du brug for at blokere spam på din hjemme/kontor computer eller har du brug for at beskytte din server mod spam, er du kommet det rette sted hen!

Start download til Windows

SPAMfighter Standard er 100% gratis for private brugere.

Funktioner

  • Prisvindende teknologi til at blokere spam
  • Beskytter effektivt imod "Phishing", identitetstyveri og anden e-mail svindel
  • Bloker spam på alle e-mail konti på din PC
  • Unikt sprog filter som mulliggør at blokere spam i specielle sprog
  • Automatisk "læs mail" beskyttelse - dermed ment, ingen tabte forretningsmails!
  • Afvis e-mails fra uønskede domæner og personer

Så let at bruge!

8,619,010 brugere benytter allerede SPAMfighter som spam blocker, og i de sidste 24 timer har 344 nye brugere tilsluttet sig kampen for at blokere spam. Hvis en bruger modtager en spam mail kan vedkommende med et klik blokere denne mail for alle andre SPAMfightere.

SPAMfighter Standard er et gratis værktøj til at blokere spam i Outlook, Outlook Express, Windows Mail og Mozilla Thunderbird som effektivt og automatisk blokerer spam og phishing mails. Når en ny spam mail ankommer vil den automatisk blive testet af SPAMfighter og såfremt det er spam vil den blive blokeret og flyttet til din spam folder.

Business produkter

Læs mere

SPAMfighter Exchange Modul, SPAMfighter Mail Gateway og SPAMfighter Hosted Mail Gateway er de mest effektive og brugervenlige spamfiltre til beskyttelse af virksomhedens netværk mod spam og phishing svindel.