Vælg sprog:
SPAMfighter

Spam Filter til XMail Mail Server

XMail mailserveren fortjener det bedste spam-filter på markedet og det er uden tvivl SPAMfighter Anti Spam Server. Du kan installere SPAMfighter på din egen server eller vi kan hoste løsningen for dig.
Begge løsninger er utroligt nemme at sætte op og giver maksimal beskyttelse af din XMail mailserver mod spam og phishing e-mails.
Læs mere om spam-filter løsningerne herunder og få din XMail mailserver beskyttet med det samme!

SPAMfighter Mail Gateway

SPAMfighter Mail Gateway integrates seamlessly with Windows and handles up to 200.000 emails per hour with a minimum hardware demand. Fully capable of installation in virtual windows environments (VMWare, Virtual Server, Hyper V etc.).

30 dages gratis prøvetid

Læs mere

Download nu

SPAMfighter Hosted Mail Gateway

SPAMfighter Hosted Mail Gateway er den enkle og billige løsning for firmaer, organisationer og enkeltpersoner der har deres eget domænenavn og ønsker at beskytte sig mod spam. Løsningen kræver ingen servere, software eller løbende vedligeholdelse og er derfor utrolig billig og nem at benytte.

30 dages gratis prøvetid

Læs mere

Download nu

SPAMfighter er, selvom det er dansk, et internationalt anerkendt spamfilter, der bliver brugt af mennesker i 237 lande/områder. SPAMfighter er naturligvis på dansk, men du kan også vælge at bruge det på hele 18 andre sprog.

SPAMfighter fællesskabet vokser hver dag og fra hele verden har vi folk som hjælper til med at bekæmpe spam. Lige nu har vi 8,787,537 SPAMfightere fra 237 lande/områder:

SPAMfighter kan du også købe i en butik tæt på dig. Se forhandlerliste her

Spam Filter til XMail Mail Server