Επιλογή γλώσσας

Εμπλοκή Spam με τον SPAMfighter Τώρα

Η τέλεια λύση για ιδιώτες χρήστες και μικρές επιχειρήσεις που επιθυμούν να μπλοκάρουν το spam στον υπολογιστή τους. Ο Spamfighter Pro εγκαθίσταται εύκολα με Outlook, Outlook Express,Windows Mail και Thunderbird.

Ψάχνετε για τρόπο εμπλοκής spam; Το αντισπαμικό εργαλείο του SPAMfighter χρησιμοποιείται για Εμπλοκή Spam για εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες σε εταιρίες και στο σπίτι σε Η/Υ αλλά και Διακομιστές σε 237 χώρες.

Εάν χρειάζεστε να μπλοκάρετε spam για τον Η/Υ στο γραφείο ή το σπίτι ή εάν χρειάζεστε προστασία διακομιστή από spam, ήρθατε στο σωστό μέρος!

Εκκίνηση Λήψης για Windows

Το SPAMfighter Στάνταρντ είναι 100% δωρεάν για ιδιωτική χρήση

Τόσο εύχρηστο!

TotalSFUsers| χρήστες ήδη χρησιμοποιούν τον SPAMfighter για να μπλοκάρουν το spam, και μέσα στο τελευταίο 24ώρο |243 νέοι SPAMfighters μπήκαν στη μάχη. Εάν ένας SPAMfighter λάβει ένα μήνυμα spam που δεν έχει ανιχνευθεί από τον SPAMfighter, ο χρήστης το μπλοκάρει με ένα μόνο κλικ, και το μήνυμα spam αφαιρείται από τους άλλους SPAMfighters σε λίγα δευτερόλεπτα.

O SPAMfighter Στάνταρντ είναι ένα δωρεάν εργαλείο Εμπλοκής Spam για Outlook, Outlook Express, Windows Mail και Mozilla Thunderbird

Επαγγελματικά προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Η Αυτοτελής SPAMfighter Exchange Module, ο Διακομιστής SPAMfighter Mail Gateway και η Φιλοξενία ΦίλτρουSpam του SPAMfighter είναι τα αποτελεσματικότερα και ευκολότερα στη χρήση Φίλτρα Spam για προστασία δικτύου εταιρείας εναντίον του spam και της απάτης phishing.