Επιλογή γλώσσας
SPAMfighter

Εμπλοκή Spam με τον SPAMfighter Τώρα

Η τέλεια λύση για ιδιώτες χρήστες και μικρές επιχειρήσεις που επιθυμούν να μπλοκάρουν το spam στον υπολογιστή τους. Ο Spamfighter Pro εγκαθίσταται εύκολα με Outlook, Outlook Express,Windows Mail και Thunderbird.

Ψάχνετε για τρόπο εμπλοκής spam; Το αντισπαμικό εργαλείο του SPAMfighter χρησιμοποιείται για Εμπλοκή Spam για εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες σε εταιρίες και στο σπίτι σε Η/Υ αλλά και Διακομιστές σε 237 χώρες.

Εάν χρειάζεστε να μπλοκάρετε spam για τον Η/Υ στο γραφείο ή το σπίτι ή εάν χρειάζεστε προστασία διακομιστή από spam, ήρθατε στο σωστό μέρος!

Εκκίνηση Λήψης για Windows

Ο SPAMfighter Στάνταρντ είναι 100% δωρεάν για ιδιωτική χρήση

Χαρακτηριστικά

  • Βραβευμένη αντισπαμική τεχνολογία
  • Προστασία εναντίον απάτης «phishing», κλοπή ταυτότητας και άλλες απάτες email
  • Μπλοκάρει το Spam σε όλους τους λογαριασμούς email στον Η/Υ σας
  • Μοναδικό εργαλείο φίλτρου γλώσσας που σας δίνει τη δυνατότητα να μπλοκάρετε το spam γραμμένο σε συγκεκριμένες γλώσσες επιλογής σας
  • Αυτόματη προστασία «πραγματικού mail» σημαίνει μη απώλεια επιχειρησιακής αλληλογραφίας!
  • Καταχώρηση πεδίων ορισμού και διευθύνσεων email στη μαύρη λίστα

Τόσο εύχρηστο!

8,615,550 χρήστες ήδη χρησιμοποιούν τον SPAMfighter σαν λογισμικό Εμπλοκής spam, και μέσα στο τελευταίο 24ωρο |372 νέοι SPAMfighters μπήκαν στη μάχη ενάντια στο Spam. Εάν ένας χρήστης SPAMfighter λάβει ένα μήνυμα spam που δεν έχει εντοπιστεί από τον SPAMfighter, ο χρήστης μπλοκάρει το μήνυμα spam μόνο με ένα κλικ, και μπλοκάρεται από τους άλλους χρήστες του SPAMfighter σε δευτερόλεπτα.

Ο SPAMfighter Στάνταρντ είναι ένα δωρεάν εργαλείο εμπλοκής spam για Outlook, Outlook Express, Windows Mail και Mozilla Thunderbird που αυτόματα και αποδοτικά μπλοκάρει spam και απάτες phishing. Όποτε φτάνει ένα νέο μήνυμα, ελέγχεται αυτομάτως από τον SPAMfighter, και εάν είναι spam, μετακινείται στο φάκελο spam.

Επαγγελματικά προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Η Αυτοτελής Μονάδα Exchange του SPAMfighter (SEM), Η μονάδα Domimo του SPAMfighter (SDM), ο Διακομιστής SPAMfighter Mail Gateway και η Φιλοξενία Φίλτρου Spam του SPAMfighter είναι τα αποτελεσματικότερα και ευκολότερα στη χρήση Φίλτρα Spam για προστασία δικτύου εταιρείας εναντίον του spam και της απάτης phishing.