Επιλογή γλώσσας
SPAMfighter

Εμπλοκή Spam με τον SPAMfighter Τώρα

Η τέλεια λύση για ιδιώτες χρήστες και μικρές επιχειρήσεις που επιθυμούν να μπλοκάρουν το spam στον υπολογιστή τους. Ο Spamfighter Pro εγκαθίσταται εύκολα με Outlook, Outlook Express,Windows Mail και Thunderbird.

Εμπλοκή ανεπιθύμητης αλληλογραφίας τώρα με τον SPAMfighter

Ψάχνετε για τρόπο εμπλοκής spam; Το αντισπαμικό εργαλείο του SPAMfighter χρησιμοποιείται για Εμπλοκή Spam για εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες σε εταιρίες και στο σπίτι σε Η/Υ αλλά και Διακομιστές σε 237 χώρες.

Εάν χρειάζεστε να μπλοκάρετε spam για τον Η/Υ στο γραφείο ή το σπίτι ή εάν χρειάζεστε προστασία διακομιστή από spam, ήρθατε στο σωστό μέρος!

8,604,356 χρήστες ήδη χρησιμοποιούν τον SPAMfighter σαν λογισμικό Εμπλοκής spam, και μέσα στο τελευταίο 24ωρο |365 νέοι SPAMfighters μπήκαν στη μάχη ενάντια στο Spam. Εάν ένας χρήστης SPAMfighter λάβει ένα μήνυμα spam που δεν έχει εντοπιστεί από τον SPAMfighter, ο χρήστης μπλοκάρει το μήνυμα spam μόνο με ένα κλικ, και μπλοκάρεται από τους άλλους χρήστες του SPAMfighter σε δευτερόλεπτα.

Λήψη Τώρα
  • Ο SPAMfighter Στάνταρντ είναι 100% δωρεάν για ιδιωτική χρήση
  • Βραβευμένη αντισπαμική τεχνολογία
  • Προστασία εναντίον απάτης «phishing», κλοπή ταυτότητας και άλλες απάτες email
  • Μπλοκάρει το Spam σε όλους τους λογαριασμούς email στον Η/Υ σας
  • Μοναδικό εργαλείο φίλτρου γλώσσας που σας δίνει τη δυνατότητα να μπλοκάρετε το spam γραμμένο σε συγκεκριμένες γλώσσες επιλογής σας
  • Αυτόματη προστασία «πραγματικού mail» σημαίνει μη απώλεια επιχειρησιακής αλληλογραφίας!
  • Καταχώρηση πεδίων ορισμού και διευθύνσεων email στη μαύρη λίστα
  • Ελληνικά, Αγγλικά, Βιετναμέζικα, Βουλγαρικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Δανικά, Ιαπωνικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Κινέζικα, Νορβηγικά, Ολλανδικά, Πολωνικά, Πορτογαλικά, Ρωσικά, Σουηδικά, Σουόμι, Ταϊλανδικά, Τουρκικά και Τσεχικά

Ο SPAMfighter Στάνταρντ είναι ένα δωρεάν εργαλείο εμπλοκής spam για Outlook, Outlook Express, Windows Mail και Mozilla Thunderbird που αυτόματα και αποδοτικά μπλοκάρει spam και απάτες phishing. Όποτε φτάνει ένα νέο μήνυμα, ελέγχεται αυτομάτως από τον SPAMfighter, και εάν είναι spam, μετακινείται στο φάκελο spam.

Κάντε λήψη τον SPAMfighter Pro και δοκιμάστε τον για 30 ημέρες δωρεάν. Ιδιώτες χρήστες λαβαίνουν αυτομάτως τον SPAMfighter Στάνταρντ 100% δωρεάν μετά την λήξη της δοκιμής, έχοντας την επιλογή να αναβαθμιστούν στον SPAMfighter Pro για US$29.00. Επιχειρησιακοί χρήστες μπορούν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τον SPAMfighter Pro αφού πληρώσουν US$29.00.

Λειτουργικό σύστημα

Windows 2000, XP, Vista και Windows 7 (32 και 64bit)

Πελάτης ηλ-ταχυδρομείου

Outlook 2000, 2002, 2003, 2007, 2010 και 2013 (Office). Outlook Express 5,5 (και μεταγενέστερες) (32 bit). Windows Mail (32bit μόνο), Windows Live Mail (POP3 μόνο) και Mozilla Thunderbird.

Μνήμη

128 MB ελάχιστη

Ελεύθερος χώρος στο σκληρό δίσκο

10 MB

SPAMfighter λειτουργεί με
Windows 8 Compatible      Compatible with Windows 7

και
Windows Vista & Windows XP

Είμαστε επίσης υπερήφανοι που είμαστε

Microsoft Gold Certified Partner

Intel Software Partner

OPSWAT Certified Partner