Επιλογή γλώσσας
SPAMfighter

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ για το spam γενικά

Τι είναι η ενοχλητική αλληλογραφία (το spam);
Η ενοχλητική αλληλογραφία (Spam) είναι αυτόκλητο email ή ανακοινώσεις ομάδας συζήτησης που συνήθως διαφημίζει κάποιο προϊόν ή υπηρεσία.

Μαζικές διαφημιστικές επιστολές
Μαζικές αυτόκλητες διαφημιστικές επιστολές συνήθως πωλούν κάποιο προϊόν ή παρέχουν συνδέσμους σε εμπορικές ιστοσελίδες. Βλέπε επίσης «Aνεπιθύμητη αλληλογραφία» ή «Ομαδική αποστολή». Φιλτράρετε μαζικές διαφημιστικές επιστολές με τον SPAMfighter - βρείτε τον εδώ.

Μπορώ να διαγραφώ από την ενοχλητική αλληλογραφία (μήνυμα spam);
Ποτέ μην το κάνετε! Οι Spammers χρησιμοποιούν αυτήν την μέθοδο για να αξιολογήσουν διευθύνσεις. Εάν απαντήσετε για να διαγραφείτε, και σε μερικές περιπτώσεις εάν απλά ανοίξτε την αλληλογραφία σας, η διεύθυνσή σας αξιολογείται σαν ενεργή και αυτό σημαίνει ότι το spam θα αυξηθεί δραματικά. Εάν δεν έχετε εγγραφεί σε κάτι θα πρέπει να διαγραφείτε από αυτό, και το αντίθετο. Εάν έχετε εγγραφεί, τότε θυμηθείτε να διαγραφείτε όταν δεν θέλετε το ενημερωτικό δελτίο πια, αντί να το μπλοκάρετε. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την διαχείριση καταλόγων αλληλογραφίας εδώ.

Τι μπορώ να κάνω σχετικά με τους ιούς;
Ο SPAMfighter είναι κορυφαίο εργαλείο για φιλτράρισμα spam, αλλά εάν θέλετε να απαλλαγείτε από ιούς, θα πρέπει να δείτε τον VIRUSfighter.

Μια καλή συμβουλή:
Ποτέ μην ανοίγετε ένα μήνυμα spam και θυμηθείτε να απενεργοποιήσετε το παράθυρο προεπισκόπισης, έτσι ώστε να προβάλλονται μόνο τα μηνύματα που ανοίγετε οικειοθελώς. Οι εικόνες στα μηνύματα spam συνήθως είναι σχεδιασμένες να δώσουν σήμα στους spammers όταν ανοίγονται, πράγμα που εγγυάται πολύ spam.
Για να απενεργοποιήστε το παράθυρο προεπισκόπισης:
Outlook Express: Κάντε κλικ Προβολή Μενού > Διάταξη και απενεργοποιήσετε την Προβολή Παράθυρου Προεπισκόπισης.
Outlook Express 6.0 προσφέρει επίσης μια επιλογή «Διαβάστε όλα τα μηνύματα σαν απλό κείμενο». Αυτή είναι μια καλή εναλλακτική λύση.
Outlook 2000/XP: Κάντε κλικ Προβολή Μενού > Προβολή Παράθυρου Προεπισκόπισης.
Outlook 2003: Κάντε κλικ Προβολή Μενού >Παράθυρο Ανάγνωσης > Ανενεργό.

Κάντε λήψη SPAMfighter δωρεάν!

Εκκίνηση Λήψης για Windows