Επιλογή γλώσσας
SPAMfighter

SMG Στιγμιότυπα οθόνης

Μεγιστοποίηση εικόνας με κλικ επί αυτής.

SPAMfighter Mail Gateway (SMG)Στιγμιότυπα οθόνης

Η Πύλη Αλληλογραφίας του SPAMfighter ενσωματώνεται τέλεια με την υπάρχουσα υποδομή αλληλογραφίας μιας εταιρείας, εξασφαλίζοντας έτσι το περιβάλλον της. Εγκαθίσταται εύκολα και είναι εύχρηστο, χωρίς ανάγκη καθημερινής συντήρησης. Η Πύλη Αλληλογραφίας του SPAMfighter βασίζεται στη μοναδική παγκόσμια κοινότητα του SPAMfighter με πάνω από 8 εκατομμύρια χρήστες.

SPAMfighter Mail Gateway (SMG)Στιγμιότυπα οθόνης

Η εφαρμογή της Πύλης Αλληλογραφίας του SPAMfighter δεν απαιτεί ειδικό υλικό και μπορεί να εκτελεστεί σε υπάρχουσα εγκατάσταση VMWare. Η εγκατάσταση μπορεί να παραμετροποιηθεί ανάλογα με το αναμενόμενο προς επεξεργασία αριθμό ή όγκο μηνυμάτων.

SPAMfighter Mail Gateway (SMG)Στιγμιότυπα οθόνης

Η κινητήρια δύναμη της Πύλης Αλληλογραφίας του SPAMfighter είναι οι 8,637,697 SPAMfighters σε 237 χώρες/περιοχές. Αν αρκετοί SPAMfighters αναφέρουν το ίδιο μήνυμα spam, φιλτράρεται και αφαιρείται αυτομάτως από όλους τους υπόλοιπους SPAMfighters και χρήστες. Αυτό σημαίνει άμεση αντισπαμική προστασία χωρίς παραμετροποίηση ή συντήρηση.

SPAMfighter Mail Gateway (SMG)Στιγμιότυπα οθόνης

Η Πύλη Αλληλογραφίας του SPAMfighter ενσωματώνεται απρόκοπα με Windows και χειρίζεται μέχρι 200.000 μηνύματα την ώρα με ελάχιστες απαιτήσεις υλικού. Πλήρης ικανότητα εγκατάστασης σε εικονικά περιβάλλοντα Windows (VMWare, Virtual Server, Hyper V, κτλ).

SPAMfighter λειτουργεί με
Windows 8 Compatible      Compatible with Windows 7

και
Windows Vista & Windows XP

Είμαστε επίσης υπερήφανοι που είμαστε

Microsoft Gold Certified Partner

Intel Software Partner

OPSWAT Certified Partner