Valitse kieli
SPAMfighter

Estä roskaposti nyt SPAMfighterilla

Täydellinen ratkaisu kotikäyttäjille ja pienyrityksille jotka haluavat blokata roskaposteja omalla tietokoneella. SPAMfighter Pro on helppo asentaa Outlookiin, Outlook Expressiin, Windows Mailiin, Windows Live Mailiin ja Thunderbirdille.

Etsitkö tapaa estää roskapostin tulon? SPAMfighterin Anti Spam Toolia käytetään estämään roskapostin tulo miljoonille koti- ja yritystietokoneiden käyttäjille, niin tietokoneiden kuin servereidenkin käyttäjille237 maassa.

Jos sinun tarvitsee suojella koti-/toimistokoneesi tai serverisi roskapostilta, olet tullut oikeaan paikkaan!

Aloita lataus Windows

SPAMfighter Standard on 100% :n ilmainen kotikäyttäjille

Ominaisuudet

  • Palkittu tekniikka estämään roskaposti
  • Suojaus "phishingiä" eli tietojenkalastelua, sekä muita sähköpostipetoksia vastaan
  • Estä roskapostit kaikilta sähköpostitileiltäsi tietokoneessasi
  • Ainutlaatuinen kielensuodatus työkalu, jonka avulla voit estää roskapostin, joka on kirjoitettu erityisillä kielillä
  • Automaattinen "real mail"-suojaus - ei enää kadonneita työviestejä!
  • Mustalista ja blokkaa verkkotunnukset ja sähköpostit

Niin helppokäyttöinen!

8,628,197 Käyttäjät käyttävät jo SPAMfighteria roskapostinestäjänä, ja viimeisten 24 tunnin aikana 238 uudet SPAMfighterit liittyivät taisteluun. Jos SPAMfighter vastaanottaa roskapostia, jota ei ole tutkittu SPAMfighterilla, käyttäjä estää roskapostin yhdellä klikkauksella, ja se on estetty muilta SPAMfightereilta sekunneissa.

SPAMfighter Standard on ilmainen työkalu Outlook, Outlook Express, Windows Mail, Windows Live Mail sekä Mozilla Thunderbird sähköpostiohjelmille. Se automaattisesti ja tehokkaasti havaitsee roskapostit sekä phishing-petokset. Viestin saapuessa SPAMfighter testaa viestin ja jos se on roskapostia se siirretään SPAMfighter kansioon.

Business tuotteita

Lue lisää

SPAMfighter Exchange Module, SPAMfighter Mail Gateway ja SPAMfighter Hosted Mail Gateway ovat kaikkein tehokkaimmat keinot suojata yrityksen lähiverkkoa roskapostilta ja tietojen kalastukselta (phishing).