Valitse kieli
SPAMfighter

Estä roskaposti nyt SPAMfighterilla

Täydellinen ratkaisu kotikäyttäjille ja pienyrityksille jotka haluavat blokata roskaposteja omalla tietokoneella. SPAMfighter Pro on helppo asentaa Outlookiin, Outlook Expressiin, Windows Mailiin, Windows Live Mailiin ja Thunderbirdille.

Estä roskaposti nyt SPAMfighterilla

Etsitkö tapaa estää roskapostin tulon? SPAMfighterin Anti Spam Toolia käytetään estämään roskapostin tulo miljoonille koti- ja yritystietokoneiden käyttäjille, niin tietokoneiden kuin servereidenkin käyttäjille237 maassa.

Jos sinun tarvitsee suojella koti-/toimistokoneesi tai serverisi roskapostilta, olet tullut oikeaan paikkaan!

8,602,237 Käyttäjät käyttävät jo SPAMfighteria roskapostinestäjänä, ja viimeisten 24 tunnin aikana 325 uudet SPAMfighterit liittyivät taisteluun. Jos SPAMfighter vastaanottaa roskapostia, jota ei ole tutkittu SPAMfighterilla, käyttäjä estää roskapostin yhdellä klikkauksella, ja se on estetty muilta SPAMfightereilta sekunneissa.

Aloita lataus nyt
  • Spamfighter Standard on 100% ilmainen kotikäyttäjille
  • Palkittu tekniikka estämään roskaposti
  • Suojaus "phishingiä" eli tietojenkalastelua, sekä muita sähköpostipetoksia vastaan
  • Estä roskapostit kaikilta sähköpostitileiltäsi tietokoneessasi
  • Ainutlaatuinen kielensuodatus työkalu, jonka avulla voit estää roskapostin, joka on kirjoitettu erityisillä kielillä
  • Automaattinen "real mail"-suojaus - ei enää kadonneita työviestejä!
  • Mustalista ja blokkaa verkkotunnukset ja sähköpostit
  • Suomi, englanti, saksa, espanja, kiina, ranska, italia, kreikka, hollanti, ruotsi, norja, venäjä bulgaria, portugali, japani, thainkieli, tsekki, turkki, puola, vietnam ja tanska.

SPAMfighter Standard on ilmainen työkalu Outlook, Outlook Express, Windows Mail, Windows Live Mail sekä Mozilla Thunderbird sähköpostiohjelmille. Se automaattisesti ja tehokkaasti havaitsee roskapostit sekä phishing-petokset. Viestin saapuessa SPAMfighter testaa viestin ja jos se on roskapostia se siirretään SPAMfighter kansioon.

Lataa SPAMfighter Pro ja kokeile sitä 30 päivän ajan ilmaiseksi. Yksityiset käyttäjät saavat automaattisesti 100%:n ilmaiseksi SPAMfighter Standardin kun oikeudenkäynti on päättynyt ja on mahdollisuus päivittää SPAMfighter Pro US$29.00. Business-käyttäjät voivat edelleen käyttää SPAMfighter Pro:ta sen jälkeen kun ovat maksaneet US$29.00.

Käyttöjärjestelmä

Windows 2000, XP, Vista ja Windows 7 (32 ja 64bit)

Sähköpostiohjelma

Outlook 2000, 2002, 2003, 2007, 2010 tai 2013 (Office). Outlook Express 5.5 (tai myöhempi) (32 bit). Windows Mail (32bit), Windows Live Mail (POP3) tai Mozilla Thunderbird.

Muisti

128 MB (vähintään)

Levytila

10 MB

SPAMfighter tukee
Windows 8 Compatible      Compatible with Windows 7

ja
Windows Vista & Windows XP

Lisäksi olemme ylpeästi

Microsoft Gold Certified Partner

Intel Software Partner

OPSWAT Certified Partner