Valitse kieli
SPAMfighter

Roskapostinsuodatin ArGoSoft Mail Palvelimelle

The ArGoSoft postipalvelin ansaitsee parhaimman roskapostin vastaisen suodattimen markkinoilla ja on epäilemättä SPAMfighterin Roskapostinvastainen Palvelin. Voit asentaa SPAMfighterin omalle palvelimelle tai voit käyttää suojattua ratkaisuamme. Molemmat ratkaisut ovat tehokkaimpia ja helppokäyttöisimpiä roskapostinsuodattimia suojaamaan ArGoSoft postipalvelinta roskapostia ja verkkourkintapetoksia vastaan.
Katso tarkemmin kahta allaolevaa roskapostisuodatinratkaisua ja suojaa ArGoSoft postipalvelimesi ennätysajassa.

SPAMfighter Mail Gateway

SPAMfighter Mail Gateway integroituu saumattomasti Windowsin kanssa ja käsittelee jopa 200.000 sähköpostia tunnissa pienimmällä laitteistokysynnällä. Täysin kykeneviä asennuksia virtuaalisissa Windows ympäristöissä (VMWare Virtual Server Hyper-V jne.).

30 päivää ilmaiseksi

Lue lisää

Lataa nyt

SPAMfighter Hosted Mail Gateway

SPAMfighter Suojattu Roskapostinsuodatin, on helppokäyttöinen roskapostinsuodatin yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille joilla on oma toimialue-nimi.Se suojaa kaikkia käyttäjiäsi aikaavievältä roskapostilta ja olet vauhdissa jälleen minuuttien kuluessa.

30 päivää ilmaiseksi

Lue lisää

Lataa nyt

SPAMfighter on maailmanlaajuisesti tunnettu roskapostin vastainen yritys yli 237 maassa/alueella ja ohjelmamme toimii 18 eri kielellä. Yksi niistä on suomi.

SPAMfighter-yhteisö kasvaa joka päivä ja meillä on yhteensä 8,607,057 käyttäjää 237 maasta, jotka auttavat meitä roskapostinvastaisessa taistelussa:

Voit myös ostaa SPAMfighterin kaupasta - etsi sopiva jälleenmyyjä täältä.

Roskapostinsuodatin ArGoSoft Mail Palvelimelle

SPAMfighter tukee
Windows 8 Compatible      Compatible with Windows 7

ja
Windows Vista & Windows XP

Lisäksi olemme ylpeästi

Microsoft Gold Certified Partner

Intel Software Partner

OPSWAT Certified Partner