Valitse kieli
SPAMfighter

Roskapostinsuodatin Microsoft SMTP Mail Palvelulle

The Microsoft SMTP MAIL Palvelu ansaitsee parhaimman roskapostin vastaisen suodattimen markkinoilla ja on epäilemättä SPAMfighter Roskapostinvastainen Palvelin. Voit asentaa SPAMfighterin omalle palvelimellesi tai voit käyttää suojattua ratkaisuamme. Molemmat ratkaisut ovat tehokkaimpia ja helppokäyttöisimpiä roskapostisuodattimia suojaamaan Microsoft SMTP MAIL Palvelua roskapostia ja verkkourkintapetoksia vastaan.
Katso tarkemmin kahta allaolevaa roskapostisuodatinratkaisua ja suojaa Microsoft SMTP MAIL Palvelusi ennätysajassa.

SPAMfighter-yhteisö
SPAMfighter Mail Gateway integroituu täydellisesti yhtiön nykyiseen sähköpostin infrastruktuuriin turvatakseen yrityksen sähköpostiympäristön. Se on helppo asentaa ja käyttää ilman päivittäisiä ylläpitotehtäviä. SPAMfighter Mail Gateway perustuu SPAMfighterin ainutlaatuiseen maailmanlaajuiseen yhteisöön, jossa on yli 6 miljoonaa käyttäjää

SPAMfighter Mail Gateway

SPAMfighter Mail Gateway integroituu saumattomasti Windowsin kanssa ja käsittelee jopa 200.000 sähköpostia tunnissa pienimmällä laitteistokysynnällä. Täysin kykeneviä asennuksia virtuaalisissa Windows ympäristöissä (VMWare Virtual Server Hyper-V jne.).

30 päivää ilmaiseksi

Lue lisää

Estä roskaposti koneellasi

SPAMfighter Hosted Mail Gateway

SPAMfighter Suojattu Roskapostinsuodatin, on helppokäyttöinen roskapostinsuodatin yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille joilla on oma toimialue-nimi.Se suojaa kaikkia käyttäjiäsi aikaavievältä roskapostilta ja olet vauhdissa jälleen minuuttien kuluessa.

30 päivää ilmaiseksi

Lue lisää

  • SPAMfighter on maailmanlaajuisesti tunnettu roskapostin vastainen yritys yli 237 maassa/alueella ja ohjelmamme toimii 18 eri kielellä. Yksi niistä on suomi.
  • SPAMfighter-yhteisö kasvaa joka päivä ja meillä on yhteensä 8,600,687 käyttäjää 237 maasta, jotka auttavat meitä roskapostinvastaisessa taistelussa:
  • Premium tuki - Vastaus ongelmiisi 24 tunnissa

SPAMfighter tukee
Windows 8 Compatible      Compatible with Windows 7

ja
Windows Vista & Windows XP

Lisäksi olemme ylpeästi

Microsoft Gold Certified Partner

Intel Software Partner

OPSWAT Certified Partner